بنیاد مردمی ویژه فعالیت‌های دختران چهارمحال و بختیاری تشکیل می‌شود

شهرکرد - ایرنا - مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضرورت تبیین نقش دختران در انسجام‌بخشی خانواده‌ها، رفع مشکلات و ایجاد هویت مومنانه دختران گفت: پیگیری برای تشکیل و راه‌اندازی بنیاد مردمی ویژه فعالیت‌های دختران استان در حال انجام است.

حجت‌الاسلام مهدی طاهری روز جمعه در حاشیه همایش «دختران حاج قاسم» در شهرکرد و در گفت‌وگو با ایرنا افزود: کمتر از نیمی از جمعیت ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار نفری بانوان چهارمحال و بختیاری را دختران تشکیل می‌دهند که تاکنون برنامه منسجم و جامعی در حوزه آنان و توسط خود بانوان شکل نگرفته است، از این رو با مطالعه و رصد جریان‌های فرهنگی مختلف میان دانشجویان و در شهرستان‌های شهرکرد، کیار، لردگان و فارسان، نبود یک تشکیلات انقلابی در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی برای دختران و بانوان استان به عنوان مساله نخست مطرح شد.

وی با بیان اینکه با توجه به مطالعات انجام شده، الگوی زیست دخترانه مبتنی بر آموزه‌های اسلامی نیز در استان رواج ندارد، تصریح کرد: نخستین قدم برای رفع این کمبودها، پیگیری هویت انقلابی دختران نسل جدید در طلیعه گام دوم انقلاب اسلامی به شمار می‌رود که بر همین اساس مَقرهایی افزون بر قرارگاه فرهنگی بانوان در شهرستان‌ها تشکیل و حدود ۳۰ نفر از فعالان حوزه بانوان شناسایی شدند.

طاهری با یادآوری وظیفه سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان یک نهاد تسهیل‌گر و حمایت‌کننده در ایجاد زمینه برای فعالیت بانوان، گفت: تلاش خواهد شد با همراهی دختران و بانوان استان مسائل مربوط به این بخش از جامعه پیگیری شود و با تشکیل یک بنیاد مردمی و ارائه حمایت‌ها، نقش‌آفرینی دختران در این بنیاد به صورت منسجم‌تری ادامه یابد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر جایگاه رسیدگی و حمایت از فعالیت‌های دختران و بانوان در استان خالی است و در صورتی که دیگر نهادها و دستگاه‌های اجرایی به این جریان ورود کنند، اداره کل تبلیغات اسلامی علاوه بر همراهی برای ادامه حرکت و فعالیت بانوان، موضوعات دیگر را در این راستا دنبال خواهد کرد.

بنیاد مردمی ویژه فعالیت‌های دختران چهارمحال و بختیاری تشکیل می‌شود

مسوول کانون فرهنگی هنری دختران انقلاب چهارمحال و بختیاری و مجری برگزاری همایش دختران حاج قاسم در شهرکرد نیز با بیان اینکه با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی و قرارگاه فرهنگی بانوان در تمامی شهرستان‌ها، مقرهای ویژه فعالیت دختران تشکیل شده است، گفت: در حال حاضر در هر یک از شهرستان‌ها، سه نفر از فعالان حوزه دختران شناسایی و به عنوان سرگروه مشخص شده‌اند تا در ادامه با ساماندهی مخاطبان خود جریان فرهنگی و اجتماعی ویژه دختران را پیگیری کنند.

زهرا نجفی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: هدف اصلی در راه‌اندازی مقرهای فرهنگی دختران انقلابی، شناسایی آسیب‌ها و ارائه راهکارهای خلاقانه برای رفع مشکلات و نیازهای حوزه دختران است که با برپایی همایش دختران حاج قاسم مقدمه انسجام‌بخشی به این فعالیت‌ها در استان پایه‌گذاری خواهد شد.

وی یادآور شد: مساله یابی، توانمندسازی، هویت بخشی، شبکه‌سازی و ایجاد جریان فرهنگی از جمله مسائلی است که در همایش دختران حاج قاسم در استان دنبال می‌شود و دختران شرکت‌کننده در این همایش با تشکیل گروه‌ها و حلقه‌های مختلف، موارد آموزش دیده را در شهرستان‌ها پیاده‌سازی می‌کنند.

مسوول قرارگاه فرهنگی بانوان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: یکی از اقدامات مهم در این قرارگاه پیگیری امور مربوط به حوزه دختران است و به همین منظور در مرحله نخست برای توانمندسازی ۳۵۰ نفر از دختران فعال فرهنگی استان، همایش دختران حاج قاسم با حضور استادان کشوری برگزار شده است.

فاطمه اسکندری افزود: شرکت‌کنندگان در مدت برگزاری همایش، ایده‌ها و طرح‌های خود را در راستای نیازها و مشکلات دختران استان به همراه شیوه‌های اجرایی و راهکارها ارائه خواهند کرد و در پایان ایده‌ها و طرح‌های برتر مشخص و حمایت‌های لازم برای به نتیجه رسیدن آن‌ها انجام خواهد شد.

به گزارش ایرنا، همایش دخترانه با عنوان «دختران حاج قاسم» روزهای ۲۵ و ۲۶ آذر در شهرکرد برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha