به گزارش ایرنا، «سعید فرجی» روز شنبه در نشست خبری تشریح اجرای طرح پزشک خانواده در استان همدان، اظهار داشت: استان همدان یکی از ۱۰ استان پایلوت(آزمونه) برای اجرای طرح پزشک خانواده است که در مدت چهار ماه از اجرای این طرح ۱۲۰ هزار نفر به ۷۵ پزشک در سطح استان معرفی شده اند.
وی تصریح کرد: در این طرح که مورد استقبال خوب پزشکان قرار گرفته، دستمزد آنان براساس سرانه بیماران پرداخت می شود ضمن اینکه مباحثی همچون دیابت و فشارخون افراد زیرپوشش نیز دراین طرح کنترل می شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان گفت: بیمهشدگان صندوق بیمه سلامت همگانی با انتخاب پزشک خانواده و تشکیل پرونده از مزایای ویزیت پزشکان بخش خصوصی بهرهمند می شوند که این خدمات با کمترین هزینه و در اسرع وقت ارایه میشود.
فرجی با اشاره به اینکه ۸۰۰ هزار نفر به صورت رایگان در استان همدان زیرپوشش بیمه سلامت هستند، افزود: بیمه سلامت در قالب پنج صندوق بیمهای شامل «صندوق کارکنان دولت»، «صندوق روستاییان و عشایر رایگان»، «صندوق سلامت همگانی رایگان»، «صندوق ایرانیان» و «صندوق سایر اقشار» ۵۵ درصد از جمعیت استان را زیرپوشش خدمات حمایتی خود دارد.
وی با اشاره به اینکه درهمین ارتباط و برای خدمت رسانی بهتر سامانه تلفنی ۱۶۶۶ به منظور رعایت حقوق شهروندی در استان همدان فعال شده است، گفت: بیمه شدگان با شمارهگیری «# ۱۶۶ *» می توانند درخواست خود را ثبت و از اعتبار دفترچه بیمه خود مطلع شوند.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان اظهار داشت: بیمه سلامت از اول دی ماه طبق قانون مجلس شورای اسلامی و در راستای اجرای کامل طرح نسخهنویسی الکترونیکی، هزینه درمانی بابت نسخههای کاغذی را پرداخت نمیکند.
فرجی خاطرنشان کرد: نسخهنویسی الکترونیک یک تحول و خدمت ماندگار در حوزه سلامت برای مردم است که کمک بسیاری به ساماندهی وضعیت سلامت مردم می کند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۳ هزار و ۶۰۰ پرونده بیماران کرونایی در استان همدان ثبت و ۱۱۶ میلیارد تومان نیز هزینه برای این بیماران پرداخت شده است، افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۳۵ هزار پرونده بستری در بیمه سلامت استان همدان ثبت شده و سازمان بیمه سلامت ۱۶۵ میلیارد تومان برای درمان این افراد هزینه کرده است.
نظر شما