مسعود جمشیدیان روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: تیم کروسین فدک با ایده "تولید محصولات دارویی و غذایی با بنیاد کروسین" متشکل از دانشجوان مقطع دکتری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد مقام دوم و تیم های شیب و آروماسافرون با ایده استفاده از زعفران و گلبرگ آن در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی بطور مشترک مقام سوم را به دست آوردند.
وی ادامه داد: چهارمین رویداد استارتاپی صنعت زعفران با هدف نزدیک کردن دستاوردهای پژوهشی و ایده های نوآورانه و فناورانه در حوزه فرآوری زعفران روزهای ۲۵ و ۲۶ آذر ماه در پژوهشکده زعفران دانشگاه تربتحیدریه برگزار شد.
رییس مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان تربتحیدریه گفت: در این رویداد ۷۵ نفر از دانشجویان و اساتید دانشگاههای استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی در قالب ۱۱ تیم حضور داشته و با مسیر درست تجاری سازی محصولات آشنا شدند.
وی افزود: همچنین با برگزاری پنل انتقال تجربه تلاش شد با استفاده از ظرفیت تولیدکنندگان محصولات دارویی در حوزه زعفران شرکت کنندگان با چالش و راهکار فراوری زعفران آشنا شوند.
مرکز رشد شهرستان تربتحیدریه سال ۱۳۹۳ با مشارکت پارک علم و فناوری خراسان و دانشگاه تربتحیدریه فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون به بیش از ۶۰ شرکت دانش بنیان خدمات ارائه کرده است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما