به گزارش ایرنا، مدیرعامل منطقه آزاد ماکو در حاشیه افتتاح این پروژه، گفت: این طرح مهم در راستای توسعه ظرفیت های لجستیکی و تسهیل خدمات حمل و نقل و تجارت بین الملل به صورت مشارکت بخش خصوصی با سازمان منطقه آزاد ماکو در حال اجراست که فاز نخست آن امروز به بهره برداری رسید.
محمدرضا عبدالرحیمی اظهار داشت: این مجموعه لجستیکی دومین مجموعه بعد از ” آنا وطن” است که در زمینی به مساحت ۴۸ هکتار احداث شده که ظرفیت توقف ۲۵۰ دستگاه کامیون و تریلر را داراست.
وی با بیان اینکه با بهره برداری کامل از این پروژه زمینه اشتغال مستقیم برای ۱۵۰ نفر فراهم می شود گفت: این مجموعه لجستیکی، علاوه بر امکانات انبارداری، پارکینگ، و نوبت دهی از امکانات رفاهی نظیر سوئیت و اماکن اقامتی، نمازخانه و رستوران نیز برخوردار است.
مدیرعامل منطقه آزاد ماکو گفت: مجموعه اقدامات سازمان منطقه آزاد ماکو در ساماندهی مرز بازرگان و پس کرانه آن از جمله ایجاد مجموعه های لجستیکی، توسعه ظرفیت های انبارها، ایجاد تیرپارک و سامانه هوشمند نوبت دهی و مدیریت ناوگان خروجی از مرز با هماهنگی شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی کشور و دبیرخانه آن در معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در دست اجراست.
به گزارش ایرنا، دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی روز شنبه جهت بازدید از طرح های عمرانی و سرمایه گذاری منطقه آزاد ماکو به این منطقه سفر و در مدت حضور در این منطقه از ظرفیت منطقه آزاد تجاری ماکو و مناطق ویژه آذربایجان غربی بازدید می کند.
منطقه آزاد ماکو به لحاظ محدوده جغرافیایی شامل شهرستانهای ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و در منتهیالیه شمال غرب کشور واقع است.
مساحت این منطقه حدود پنج هزار کیلومترمربع و جمعیت آن بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، حدود ۲۰۰ هزار نفر است.
منطقه آزاد ماکو به عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور دارای ۱۴۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان و ۱۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکیه است.
نظر شما