به گزارش ایرنا، سیدمحمدرضا هاشمی عصر یکشنبه در نشست کارگروه توسعه صادرات استان سمنان در سالن یادگار امام(ره) استانداری افزود: بیش از یکسال از برگزاری آخرین جلسه کارگروه توسعه صادرات استان گذشته است که این موضوع به عنوان دغدغه ای برای رفع مشکلات صادر کنندگان استان اکنون با جدیت دنبال می شود.
وی تاکید کرد: گمرک استان سمنان در گره گشایی از مشکلات صادر کنندگان عملکرد مطلوب داشته است و امیدوارم سایر دستگاهها نیز برای رفع مشکلات مردم چنین دیدگاهی داشته باشند.
هاشمی بیان کرد: سمنان یک استان صنعتی است و باید بیش از پیش نسبت به افزایش صادرات از مبداء استان اقدام شود.
وی یادآور شد: نمایندگی گمرک استان سمنان در هر شهرستانی که مورد نیاز است مستقر شود و از سویی، دغدغه حمل و نقل کالا یک دغدغه جدی در بحث حمل و نقل و صادرات استان است و همه باید کمک کنند تا مشکلات این حوزه رفع شود.
استاندار سمنان با اشاره به اینکه مصائب و مشکلات صادر کنندگان در استان شناسایی و برطرف شود،افزود مسوولان در کنار صادرکنندگان استان هستند و تلاش میشود تا دغدغه ای جز صادرات نداشته باشند.
وی گفت: استان سمنان محور ارتباطی شمال به جنوب و غرب به شرق است و در این بین وجود دو فرودگاه و خط راه آهن سراسری می تواند در توسعه صادرات از مبدا استان مورد استفاده و بهره برداری قرار گیرد.
وی گفت: بسیاری از نهادها و سازمانها از جمله اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان می توانند نفش موثری در توسعه صادرات از استان ایفا کنند که در این بین برپایی نمایشگاههای صنایع دستی و سوغات استانها در معرفی محصولات تولیدی استان و شناخت ظرفیتهای موجود تاثیرگذار است.
یکهزار و ۷۹۱ واحد صنعتی در استان سمنان دارای پروانه بهره برداری و مشغول به فعالیت هستند که با سرمایه گذاری حدود ۹۳ هزار میلیارد ریال برای ۵۳ هزار و ۸۰۰ نفر اشتغالزایی داشتند. پروانه بهرهبرداری برای سرمایهگذاری حدود ۱۷ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان آبان صادر شد که برای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر اشتغالزایی داشت.
۳۷ درصد اشتغالزایی استان سمنان در بخش صنعت و تولید است.
نظر شما