۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۲۳:۰۵
کد خبرنگار: 2108
کد خبر: 84583080
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پیوند آموزش با صنعت باعث شکوفایی اقتصادی کشور می شود

سنندج- ایرنا- نماینده مردم شهرهای سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی گفت: رشد اقتصادی با ایجاد واحدهای صنعتی شکل می گیرد و با پیوند آموزش های مهارتی با صنعت باعث شکوفایی اقتصاد کشور می شود.

به گزارش ایرنا، بهزاد رحیمی شامگاه یکشنبه در سیمنار تاثیر آموزش های هنرستانی بر منطقه ویژه اقتصادی بانه با محوریت تامین نیروی انسانی ماهر اظهار داشت: از ظرفیت های آموزش های مهارتی در مناطق کم برخوردار به خوبی بهره گیری نشده و با پیوند این آموزش ها با صنعت و ظرفیت های اشتغال زمینه پیشرفت و توسعه را فراهم می کند.

وی تربیت نیروی انسانی ماهر را یکی از مهمترین بخش های فرآیند توسعه در هر کشوری عنوان کرد گفت: ساختار نظام اموزشی ایران در طول تاریخ دستخوش تغییرات زیادی بوده و گنجاندن آموزش های مهارتی و هنرستانی یکی از محورترین این تغییرات به شمار می رود.

رحیمی با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر نامگذاری سال بر حول محور اقتصاد نامگذاری شده افزود: این امر ناشی و از توجه و اهتمام ویژه مقام معظم رهبری به رشد اقتصادی و رونق تولید است.

وی گفت: کارآفرینان و متولیان صنعت و اشتغال شهرستان بخش خصوصی نقش مهمی در تکمیل فرآیند توسعه این شهرستان دارند که باید به این ظرفیت ها نگاه ویژه ای داشته باشیم.

نماینده مردم شهرهای سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با توجه به اینکه دورنما و افق روشنی برای دانش آموزان هنرستانی ترسیم نشده در چرخه اموزش علارغم تغییر و تحولات بنیادی ناکام مانده است.

وی اضافه کرد: نباید بنگاه های اقتصادی از ظرفیت های موجود نیروی کار آموزش دیده غافل شود و همچنین ظرفیت های آموزش عالی را در فرآیند توسعه بکار بگیریم.

رحیمی با اشاره به اهداف این سمینار تاثیر اموزش های هنرستانی بر منطقه ویژه اقتصادی بانه گفت: زمینه برای مبادلات مرزی در شهرستان بانه با همجواری با اقلیم کردستان عراق و وجود منطقه ویژه اقتصادی بانه فراهم است و این مهم فرصت مناسبی را برای معرفی توانمندی های استان ایجاد کرده است و انتظاری که از این سمینارها داریم توجه به بومی سازی آموزش های هنرستانی است.

وی ادامه داد: زمانی آموزش های مهارتی تاثیر گذار است که در جوار کارخانجات و بنگاه های تولیدی رشد یابد اما تاکنون از این ظرفیت غافل بودیم و انگیزه دانش اموزان را برای آموزش در هنرستان ها سلب کردیم.

۸۴ واحد صنعتی در شهرستان بانه فعالیت می کنند

فرماندار شهرستان بانه نیز گفت: ۸۴ واحد صنعتی با امکانات پیشرفته در شهرستان بانه با همت سرمایه گذاران فعالیت می کنند و شهرک صنعتی بانه یکی از شهرک های صنعتی فعال و توسعه یافته کردستان است.

پیوند آموزش با صنعت باعث شکوفایی اقتصادی کشور می شود

اسماعیل رستم پوربا بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی بانه ظرفیت بزرگی برای اشتغال پایدار فراهم می کند ادامه داد: زیربنای توسعه شهرستان و ایجاد اشتغال پایدار را برای دانش اموزان از دوره متوسط دوم با آموزش های هنرستانی مطابق با نیاز شهرستان برنامه ریزی کنیم.

وی اظهار داشت: کم و کیف و تامین نیروی انسانی ماهر یکی از عوامل اصلی در تحقق توسعه متوازن است که اموزش های هنرستانی می تواند در ایجاد پیوند و ارتباط میان آموزش های فنی و مهارت های کاربردی با حوزه صنعت تاثیر بسزایی داشته باسد.

رستم پور اضافه کرد: با فراهم شدن زیرساخت های فاز نخست منطقه ویژه اقتصادی بانه گام های محکمی در این منطقه برای سرمایه گذاری، تولید و صادرات در نتیجه حذف پدیده کولبری برداشته شده است.

وی گفت: جذب نیروهای جوان بومی در آموزشگاه های هنرستانی بانه می تواند هم در تامین نیروی کار ماهر مفید باشد و هم در زمینه ایجاد اشتغال جوانان جویای کار فراهم می کند.

فرماندار شهرستان بانه مهمترین ویژگی منطقه ویژه اقتصادی همجواری با مرز سیرانبند بانه و واقع شدن در منطقه آزاد تجاری عنوان کرد و اظهار داشت: عملیات نخستین واحد صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی بانه آغاز شده که این آغاز یک تحویل بزرگ در منطقه است.

وی گفت: امیداورم در آینده نزدیک با فعال شدن منطقه ویژه اقتصادی بانه و حذف پدیده کولبری زمینه برای توسعه متوزان منطقه فراهم شود

شهرستان مرزی بانه با ۱۵۸ هزار نفر در ۲۷۰ کیلومتری سنندج مرکز استان واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha