طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی در ۲ واحد تولیدی میاندوآب اجرا می‌شود

مهاباد- ایرنا- مشاور وزیر و دبیر ستاد مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به انعقاد تفاهم نامه اقتصادی در میاندوآب گفت: ۲ واحد تولیدی شامل "شرکت‌ فرش افشار زرینه" و "گروه تولیدی سیدان سبز" به عنوان پایلوت و واحد معین برای اجرای این طرح در این شهرستان انتخاب شده‌ است.

حمیدرضا ملکی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در میاندوآب با بیان اینکه در سال گذشته تفاهم نامه‌ای با این واحدها منعقد شده بود، اظهار داشت: در این سفر علاوه‌بر بازدید از توانمندی‌های این واحدها، با مدیران آنها هم در خصوص اهداف بلند مدت طرح مثلث اقتصادی و فعالیت های اقتصادی در ایجاد کسب و کار در قالب اقتصاد روستا رایزنی شد.

وی افزود: در این راستا بر راه‌اندازی بازارچه ای در میاندوآب توسط گروه تولیدی "سیدان سبز" این شهرستان تصمیم گیری شد تا روستاییان بتوانند محصولات خود را بدون واسطه در این محل عرضه کنند.

مشاور وزیر و دبیر ستاد مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه با اجرای این طرح در سراسر کشور مصرف‌کنندگان می‌توانند به صورت مستقیم محصول مورد نیاز خود را تامین کنند، گفت: در قالب طرح مثلث اقتصادی و فرهنگی، توسعه و توانمندسازی و استفاده از ظرفیت خیران اقتصادی کشور و توجه به توسعه روستاها مدنظر است.

ملکی با بیان اینکه کشور ظرفیت های فراوانی در عرصه های اقتصادی دارد، گفت: دولت باید نقش جاده صاف کن برای سرمایه گذار و توسعه اقتصادی داشته و از این ظرفیت ها بخوبی استفاده کند.

وی اظهار داشت: همچنین در تلاش هستیم تا با اجرای مدل موفق مثلث توسعه و حمایت از حضور شرکت ها و صنایع بزرگ به عنوان معین اقتصادی علاوه بر ایجاد زمینه اشتغال و تولید سرمایه مالی و انسانی، فقر و محرومیت را با افزایش زیرساخت‌های توسعه اقتصادی در مناطق مختلف ریشه کن کنیم.

مشاور وزیر و دبیر ستاد مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه آینده اقتصاد در منطقه آسیا است، گفت: افول و مرگ اقتصاد غرب فرا رسیده و آینده اقتصاد در دست آسیا و کشورهای در حال توسعه خواهد بود.

ملکی با بیان اینکه در زمینه ایجاد زیرساخت های اقتصادی، اقدامات خوبی انجام گرفته است، افزود: باید به دنبال تولید محصولات قابل رقابت در دنیا باشیم و در ویترین اقتصادی دنیا برای خود جایی پیدا کنیم.

وی با تاکید بر توجه به فرهنگ هر منطقه در تنوع تولیدات برای آن منطقه، افزود: باید فرهنگ مصرف هر منطقه را شناخت و برای آن تولیدات داشت.

وی با بیان اینکه ممنوعیت واردات باید منجر به رشد تولید داخلی شود، اضافه کرد: باید به مقوله صادرات توجه داشت و صادرات را واقعی تر کنیم.

مشاور وزیر و دبیر ستاد مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: در کشورهای کارهای بزرگی در حال انجام است که باید با هدف‌گذاری علمی و کار کارشناسی به نتیجه مطلوب برسیم.

ملکی با بیان اینکه امروز تغییرات تکنولوژی به کمتر از یک سال رسیده و همه به دنبال خلق ایده هستند، گفت: عصر کنونی نبرد اندیشه ها است و باید در این راستا به دنبال خلق ایده‌های نوآورانه برای حضور در بازار اقتصادی جهان باشیم.

به گزارش ایرنا، در آذربایجان غربی ۳۴ تفاهم نامه در اجرای طرح مثلث اقتصادی و فرهنگی تهیه و تنظیم شده است.

فلسفه تشکیل این مثلث اقتصادی زمانی شکل گرفت که مسوولان با مشاهده محلی به نام قلعه گنج در کرمان که از نظر اقتصادی و اشتغال در وضعیت اسفناکی قرار داشت با کمک فعالان اقتصادی و شرکت‌های توانمند این مدل در آنجا اجرا شد و خروجی این اقدامات موجب کاهش بیکاری و افزایش سرمایه‌گذاری شد.

حتی مقام معظم رهبری با ابزار خرسندی از این طرح آن را نمونه بارز اقتصاد مقاومتی دانستند و بر مردمی شدن اقتصاد باید به عنوان یک اصل تاکید دارند.

اکنون مدل الگوی مثلث اقتصادی که برای تحقق اقتصاد مقاومتی اجرایی شده مقام معظم رهبری اجرای این مدل را برای اجرا به کلیه استانداران ابلاغ کردند؛ این طرح دارای سه ضلع "کارگزاران حکومتی، سرمایه‌گذاران و کارآفرینان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی" است که ائمه جمعه نیز به عنوان ناظران عالی در درون آن جای دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha