۳۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۸
کد خبرنگار: 1295
کد خبر: 84585215
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اقدام علیه ایران؛ بازی خطرناک رژیم صهیونیستی

۳۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۸
کد خبر: 84585215
اقدام علیه ایران؛ بازی خطرناک رژیم صهیونیستی

تهران- ایرنا- جنگ افروزی‌های رژیم اشغالگر قدس اقدامی بسیار خطرناک و پرهزینه برای این رژیم خواهد بود که نتیجه مطلوب مقامات این رژیم را در پی نخواهد داشت و در بهترین حالت تنها برنامه هسته‌ای ایران را به تاخیر می‌اندازد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، دور بعدی مذاکرات وین در حالی بعد از تعطیلات سال نو مسیحی آغاز می‌شود که رژیم صهیونیستی همچنان به اقدامات ایذایی و مخرب خود درباره این گفت و گوها ادامه می‌دهد. نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم اسرائیل در اظهاراتی نامربوط از آمریکا و کشورهای اروپایی خواسته تا ایران را به دلیل نقض منع اشاعه هسته‌ای به چالش بکشند و همزمان بنی‌گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از قدرت‌های جهانی خواسته ایران را متوقف کنند.

طی سال‌های گذشته رژیم اشغالگر قدس اصلی‌ترین منبع ایران‌هراسی بوده و هزاران کلمه دروغ از طریق رسانه‌های صهیونیستی علیه ایران منتشر شده است. امروز هم هراس از مذاکرات به این دلیل است که رژیم صهیونیستی به شدت از رفع تحریم‌ها و قدرت گرفتن ایران در منطقه و در عرصه جهانی وحشت دارد و سعی می کند از هر طریق ممکن اعم از مجاری رسمی و با استناد به ظرفیت‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی خود، مذاکرات را تخریب کند.

نمایش قدرت برای ایران؛ رهبران رژیم اشغالگر قدس به گذشته نگاه کنند

به گزارش تایمز آو اسرائیل، نخست وزیر رژیم اسرائیل با طرح این موضوع که آمریکا و اروپایی‌ها باید ایران را به دلیل نقض منع اشاعه هسته‌ای به چالش بکشند، مدعی شد: ایران فقط زور را درک می‌کند و آمریکا و متحدانش باید موضوع را به شورای امنیت سازمان ملل برده و از آنها بخواهند که وارد عمل شوند. وی همچنین خواستار دوچندان شدن تحریم‌های اقتصادی علیه ایران شده است.

بنت در اظهاراتی بی‌اساس ادعا کرد: ایران می‌خواهد بدون مسئولیت‌پذیری منطقه را خراب کند ولی من اینجا هستم تا به آنها بگویم که تحت رهبری من، اسرائیل با تمام قوا با اقدامات ایران مقابله می‌کند. ایران بسیار آسیب‌پذیرتر از چیزی است که به نظر می‌رسد و نمایش قدرت بر آنها تأثیر زیادی می‌گذارد!

 این رجزخوانی‌ها در حالی در فضای سیاسی و رسانه ای صورت می‌گیرد که در همین سال‌های اخیر دنیا قدرت ایران را دید و بهتر است بنت به سرنوشت نتانیاهو نگاه کند که در ستیزه‌جویی و ایران‌هراسی از هیچ اقدامی فروگذار نکرد.

نتانیاهو با قابلیت‌هایی که داشت و البته در سایه عدم درک سیاسی رییس جمهور پیشین آمریکا عملا ظرفیت‌های سیاسی اقتصادی نظامی تبلیغاتی آمریکا را در اختیار خودش گرفت و عملا آمریکا را تبدیل به کارگزار صهیونیست‌ها بویژه در منطقه خاورمیانه و ایران تبدیل کرد.

خروج از برجام اعمال سیاست فشار حداکثری و شدیدترین تحریم‌های بی‌سابقه در سال‌های اخیر علیه ملت ایران اعمال شد. مخالفان ایران که مشهور به تیم بی بودند بسیار تلاش کردند پای آمریکای ترامپ را به جنگ با ایران بکشانند و تصورشان این بود که ایران با تهدید و ارعاب جا می‌زند و نمی تواند از منافع خود دفاع کند با این حال همه ساقط شدن پهپاد متجاوز آمریکایی در آبهای خلیج فارس، حمله موشکی به عین الاسد را دیدند و بعید است کسی در قاطعیت تهران در دفاع از منافع خود را از یاد برده باشد و در آن شک و تردید داشته باشد.   

ظاهرا نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس نگران بهبود روابط ایران با کشورهای منطقه است. چرا که دیپلماسی پرتحرک دولت سیزدهم در تقویت و تحکیم روابط و گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری با همسایگان در حال ایجاد فضایی امن در منطقه است که مطلوب این رژیم نیست و چرا که همگرایی و نزدیکی کشورهای اسلامی عملا فضایی برای نقش آفرینی مخرب رژیم صهیونیستی نمی‌گذارد.

در روزهای اخیر همچنین روزنامه اسرائیلی جروزالم پست، به نقل از بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد که ایران در مذاکرات وین جدی نیست و اگر قدرت‌های جهانی خط مشی مشخصی در این زمینه ترسیم کنند، می‌توانند فعالیت‌های هسته‌ای و منطقه‌ای ایران را متوقف کنند. گانتز مدعی شد: ایران با دست خالی و  بدون پیشنهاد قابل توجهی وارد مذاکرات وین شد. آنها می‌خواهند زمان بخرند تا غرب را متقاعد کنند که با توافقی با محدودیت‌های هسته‌ای کمتر و تحریم‌های کمتر موافقت کند.  این ادعاها در حالی مطرح می شود که اساسا این کشور هیچ جایگاهی در مذاکرات ندارد و صرفا با هدف تاثیرگذاری منفی و مخرب بر روند گفت و گوها عمل می‌کند.

 هشدارهای شورای آتلانتیک به رژیم صهیونیستی؛حمله به ایران قماری خطرناک است

نخست وزیر و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در حالی از مقابله با ایران و آسیب پذیری کشورمان سخن گفته که اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک در تحلیلی نوشته است که اقدامات خرابکارانه احتمالی رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران تاثیر چندانی در متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران ندارد.

در این تحلیل آمده: با توجه به اینکه در هفته‌های گذشته مقامات کنونی و پیشین اسرائیل بر لزوم آمادگی جهت حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران تاکید کرده‌اند. واضح است که اسرائیل بر اساس سیاست‌های خود قصد دارد به مقابله با ایران بپردازد و جلوی پیشرفت‌های هسته‌ای این کشور را بگیرد و به جو بایدن درخصوص اهمیت اتخاذ گام‌های عملی علیه برنامه هسته‌ای ایران پیغام بفرستد. اما مشکلات بسیاری در انجام چنین عملیات نظامی وجود دارد به ویژه اینکه ایران از پدافند زمین به هوای قدرتمند برخوردار است.

این اندیشکده در ادامه نوشت: ایران برخلاف عراق و سوریه که برنامه هسته‌ای‌شان متکی بر یک راکتور بود که اسرائیل آن‌ها را در سال‌های ۱۹۸۱ و ۲۰۰۷ نابود کرد برنامه هسته‌ای دارد که متکی بر دو تاسیسات هسته‌ای بسیار محافظت شده است. علاوه بر این ایران طی سال‌ها توانسته یک برنامه با کمک دانشمندان هسته‌ای بومی بسازد و حتی اگر سایت‌های هسته‌ای ایران تخریب شوند، دانشمندان ایرانی جهت بازسازی فوری اقدام می‌کنند. برخلاف سوریه و عراق که جوابی به حملات اسرائیل ندادند، ایران به حمله علیه خاکش پاسخ خواهد داد. به عبارت دیگر اختصاص بودجه یک و نیم میلیارد دلاری به ارتش اسرائیل برای آماده شدن در برابر حمله ایران تنها آغاز هزینه‌ها خواهد بود و حمله محور مقاومت پیامدهای نجومی برای اسرائیل خواهد داشت.

شورای‌آتلانتیک در تحلیل خود به سیاست‌مداران اسرائیلی هشدار داده که با طرح حمله نظامی علیه ایران دست به قماری می زنند که برای آنها بسیار خطرناک خواهد بود و تنها برنامه هسته‌ای ایران را به تاخیر می‌اندازد و رژیم صهیونیستی در جنگ سختی در جبهه شمالی قرار می‌گیرد. این در حالی است که مقامات اطلاعات ارتش رژیم اشغالگر قدس و ویلیام برنز، مدیرکل سیا گفته‌اند که ایران در حال حاضر به دنبال سناریوی توسعه سلاح هسته‌ای نیست.

مقامات رژیم اسرائیل که به شدت مستاصل شده‌اند در نشست‌های این هفته تلاش کردند واشنگتن را متقاعد کنند در جهت دستیابی به توافق دیپلماتیک گام برندارد و در مقابل نسبت به تشدید تحریم ها اقدام کند.

سه سال بعد از خروج ترامپ از برجام، برنامه هسته‌ای ایران طبق همه برآوردها در پیشرفته‌ترین مرحله خود قرار دارد و گروهی از مقامات سابق رژیم اسرائیل استراتژی نتانیاهو و ترامپ را فاجعه‌بار توصیف کرده‌اند. با این حال دولت جدید اسرائیل از درک این موضوع عاجر است و در حال تکرار همان اقداماتی است که در سال ۲۰۱۵ توسط دولت نتانیاهو انجام شد. اگر چه دولت جدید رژیم صهیونیستی در ابتدا وعده داد که بر خلاف سیاست جنگ طلبی نتانیاهو، با احتیاط و به طور سازنده با واشنگتن در مورد ایران کار کند. اما روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی اختصاصی از افزایش اختلاف میان رژیم اسرائیل و آمریکا بر سر ادامه مذاکره با ایران خبر داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha