نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاددانشگاهی ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد 

تهران - ایرنا - نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰ با هدف ارایه پیشرفت های این نهاد از امروز (۵ دی‌ماه) با حضور محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی، حمید رضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی و جمعی از مسوولان کشوری در بوستان گفتگو آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار علم و آموزش ایرنا، این نمایشگاه با هدف معرفی مهم‌ترین دستاوردهای این نهاد در حوزه‌ پژوهش و فناوری، فرهنگ، آموزش و کارآفرینی و تجاری‌سازی و اقتصاددانش‌بنیان با شعار باور توان ملی، مدیریت جهادی، نوآوری افتتاح شد.
نمایش توان علمی و فناورانه جهاد دانشگاهی در حل برخی از مسایل و چالش ‌های جامعه، نمایش دستاوردهای ناشی از اعتماد به توان متخصصان داخلی و تحقق شعار ما می‌توانیم، نمایش فناوری‌های بومی ‌شده حاصل از همکاری با بهترین برندها و شرکت‌های خارجی، نمایش توانمندی حرکت در مرز علم و تبدیل آن به فناوری و کاربردی نمودن آن (سلول‌های بنیادی - سرطان – درمان ناباروری –دکل حفاری – مته‌های حفاری و سیستم حمل‌ونقل ریلی(، نمایش توانمندی صدور فناوری به کشورهای منطقه با توجه به رفرنس‌های معتبر داخلی و ایجاد باور و اعتماد به توان داخلی در بین مسولان اجرایی نظام و مدیران شرکت‌های بزرگ دولتی و خصوصی از دیگر اهداف این نمایشگاه است.
این نمایشگاه در دو سالن گلستان و تهران با مساحت حدود ۲۰۰۰ مترمربع برگزار می‌شود، که در  سالن گلستان دو حوزه فرهنگی و آموزش و کارآفرینی حضور دارند.

نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاددانشگاهی ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد 


حوزه فرهنگی شامل رسانه‌های جهاددانشگاهی مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، سازمان دانشجویان ایران، مرکز انتشارات جهاد دانشگاهی، حوزه تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان، پارک‌های علم و فناوری جهاددانشگاهی (کرمانشاه-البرز(، پارک ملی فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی و مراکز رشد و نوآوری جهاددانشگاهی و  حوزه آموزش و کارآفرینی نیز شامل دانشگاه علم و فرهنگ، دانشگاه علم و هنر یزد، مؤسسات آموزش عالی جهاددانشگاهی، کارآفرینی و اشتغال دانش‌آموختگان، طرح ملی مشاغل خانگی، توانمندسازی و آموزش‌های نوین تخصصی می شود.

در سالن تهران که مربوط به حوزه پژوهش و فناوری است شامل بخش فنی و مهندسی یعنی حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی، حمل‌ونقل ریلی، IT,ICT، محیط‌زیست، آب و ...، بخش پزشکی یعنی سلول‌های بنیادی، بانک‌های زیستی، داروهای گیاهی، زخم پوش‌های نوین، مهندسی ژنتیک، درمان ناباروری و درمان سرطان، بخش کشاورزی و منابع طبیعی شامل حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی، علوم و فناوری مواد غذایی، دام و طیور و آبزی‌پروری و گیاهان دارویی و بخش علوم انسانی و اجتماعی و هنر شامل مدیریت تعارض منافع، مدیریت و اقتصاد، مطالعات توسعه، پیمایش‌های ملی، علوم اجتماعی، گردشگری، برنامه‌ریزی شهری و روان‌شناسی و علوم تربیتی است.
رونمایی از جدیدترین دستاوردهای جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف، برگزاری نشست‌های تخصصی، امضای تفاهم نامه با سازمان‌ها و تقدیر از پژوهشگران برتر این نهاد و ... از جمله برنامه‌های جنبی این نمایشگاه است.
نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاددانشگاهی ۱۴۰۰  ۵ تا ۹ دی‌ماه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و به صورت محدود از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در مرکز نمایشگاهی بوستان گفتگو برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha