به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، حمیدرضا طیبی روز یکشنبه در حاشیه آیین افتتاح ''نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی'' که با حضور محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، افزود: تولید پیشرفتهترین فناوری ها در ایران برای ما آسان شده است اما استفاده از این فناوریها بسیار سخت است. از مجلس شورای اسلامی توقع داریم که حمایت ها و نظارت های لازم را در زمینه استفاده از فناوری های داخلی به عمل آورد.
وی با بیان اینکه توسعه فرهنگی، علم و فناوری و آموزش های مهارتی از زیرساخت های اساسی و اصلی پیشرفت هر کشور هستند، افزود: مدعی هستیم که توانایی رسیدن به دانش طراحی و ساخت برخی قطعات قطار سریع سیر با سرعتی معادل ۳۰۰ کیلومتر را طی یک سال داریم.
رییس جهاد دانشگاهی اظهار داشت: ما مدعی شدیم که می توانیم دکل ها و مته های حفاری را بسازیم و این کار را انجام دادیم. نهاد جهاد دانشگاهی همچنین تصمیم گرفت که در حوزه های فرهنگی، علمی و فناوری و آموزش های مهارتی توان کشور را بومی سازی کند و در این زمینه هم به موفقیت های بزرگی دست یافت.
به گزارش ایرنا، نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰ که به منظور معرفی و آشنایی بیشتر مدیران اجرایی و صنایع بزرگ با توانمندیهای این نهاد برپا شده است، از صبح امروز یکشنبه ۵ دی ماه آغاز به کار کرده و تا پنجشنبه ۹ دی ماه ادامه خواهد داشت.
این نمایشگاه، ظهر امروز با حضور محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی در بوستان گفت وگو افتتاح شد.
رییس مجلس با حضور در غرفههای مختلف این نمایشگاه، با توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف آشنا شد.
رییس جهاد دانشگاهی اسفند ماه سال گذشته از دستیابی به تکنولوژی پایه راه اندازی قطارهای پرسرعت خبر داد و گفت: هم اکنون در دنیا از قطارهایی با حداقل سرعت ۳۰۰ کیلومتر در ساعت استفاده می شود که راه اندازی این قطارها مستلزم دستیابی به فناوری های لازم در زمینه زیرساخت و ناوگان است.
وی نبود آزمایشگاه جامع در ایران را که مرجع ملی کیفیت و استانداردسازی قطعات و ماشین های پرسرعت باشد، به عنوان یک نقطه ضعف در جلب اعتماد سفارش دهنده محصولات دانست.
نظر شما