حسام شیرازه محبت روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این زمینه ۲۷۶ واحد صنفی و نانوایی مورد بازرسی قرار گرفت که از این تعداد برای ۱۱۰ واحد صنفی متخلف به ارزش ۲۵۱ میلیون ریال و ۷۶ واحد نانوایی پرونده تخلفاتی به ارزش ۳۷۵ میلیون ریال تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه نظارت بر بازار و نانواییها تشدید خواهد شد، افزود: هدف از اجرای این طرح، عرضه اقلام اساسی، افزایش میزان خرید مردم و جلب اعتماد عمومی است.
وی اضافه کرد: تمام سعی ناظران بر بازار این است که تخلفی از سوی واحدهای صنفی صورت نگیرد و قیمتها بر اساس نرخ نامه مصوب باشد ولی باید توجه داشت نظارت دقیق بر بازار نیازمند همکاری مردم است.
وی گفت: از مردم توقع داریم در صورت مشاهده تخلف در واحدهای صنفی و نانواییها از طریق سامانه ۱۲۴ اعلام کنند تا بررسی انجام شود.
فرماندار میاندوآب اظهار داشت: با توجه به محدود بودن نیروهای بازرسی، اکیپ نظارت بر بازار توان بازرسی تک تک مغازهها را ندارد و اطلاعات مردمی میتواند به نظارت بر بازار و جلوگیری از تخلفات برخی از واحدهای صنفی و غیر صنفی کمک کند.
شیرازه محبت افزود: خوشبختانه از بابت تامین کالاهای اساسی و استراتژیک هیچ مشکلی در شهرستان وجود ندارد ولی اختلاف قیمت برخی از کالاها نسبت به شهرهای همجوار زمینه را برای توزیع خارج از شبکه برخی اقلام توسط سودجویان فراهم می سازد.
وی گفت: برای جلوگیری از چنین تخلفاتی علاوه بر استفاده حداکثری از ظرفیت بازرسان اتحادیههای مربوط در قالب گشتهای مشترک با بازرسان سایر دستگاهها از جمله تعزیرات حکومتی، اداره صمت، جهاد کشاورزی و بسیج اصناف همکاری خواهیم داشت تا با کنترل بر بازار از هرگونه گرانفروشی، کم فروشی، توزیع خارج از شبکه و عرضه نان بی کیفیت جلوگیری شده و از حقوق مصرف کننده صیانت شود.
میاندوآب دارای ۲۳ اتحادیه صنفی و تعداد ۱۱ هزار و ۶۵۰ واحد صنفی است.
نظر شما