انتقال غیرقانونی پروانه مهمترین تخلف دفاتر پیشخوان در شمال شرق کشوراست

مشهد-ایرنا- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق کشور گفت: مهمترین تخلف دفاتر پیشخوان خدمات دولت انتقال غیرقانونی پروانه به افراد دیگر بدون هماهنگی با مراجع ذی صلاح بوده است.

محمد شمسایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پروانه فعالیت دفاتر پیشخوانی که این اداره کل صادر می کند گاهی از سوی صاحبان پروانه به صورت وکالتی یا مصالحه در محضر اسناد رسمی به فرد دیگری واگذار می شود که ما از آن مطلع نمی شویم البته به محض اطلاع از این مساله پروسه لغو پروانه را آغاز می کنیم.

وی با بیان این که، مسولیت هر دفتر پیشخوان در هر صورت با دارنده پروانه است ادامه داد: در بازرسی دفاتر، مسوول دفتر باید در محل حضور داشته باشد اما طبق آیین نامه، مسوولان دفاتر پیشخوان می توانند برای خود در دفتر برای مدت یک تا سه ماه جانشین معرفی کنند.

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق کشور گفت: با توجه به نوع کار و منابع در اختیار، کارشناسان این سازمان از هر دفتر پیشخوان سالانه حداکثر ۲ بار بازدید می کنند در غیر این صورت به شکل معمول سالی یک بار از هر دفتر پیشخوان بازید می شود و البته به واسطه دریافت برخی داده ها از تغییر مدیر دفتر و یا تغییر صاحبان امضا از طریق نهادهای طرف قرار داد با دفاتر پیشخوان، این اداره کل از موضوع واگذاری مدیریت دفاتر اطلاع پیدا می‌کند.

شمسایی افزود: در دوره‌ای صدور مجوز برای دفاتر پیشخوان پیشخوان خدمات دولت محدود بود لذا تقاضا برای اداره این دفاتر پرسود تلقی می شد و البته دلالی نیز در خصوص انتقال پروانه ها وجود داشت اما الان دیگر محدودیتی برای صدور مجوز نداریم و با پرداخت هزینه دریافت مجوز برای همه میسر است.

وی ادامه داد: معمولا افرادی که به دنبال راه اندازی دفاتر پیشخوان هستند تحت تاثیر شلوغی مقطعی یک دفتر در طول یک ساعت خاص قرار گرفته و طی محاسبه ای غلط اداره دفاتر اینچنینی را پرسود تصور کرده لذا حاضرند ارزش افزوده ای را برای این دفاتر پرداخت کنند.

مدیر کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق کشور گفت: بر اساس آیین نامه جدید، دریافت کنندگان پروانه جدید هیچ تضمینی ندارند که خدمات جدید به آنها تعلق گیرد و این پروانه برای دستگاه های دولتی خدمت رسان مانند پست و ثبت احوال الزامی برای واگذاری خدمات خود به دفاتر پیشخوان ایجاد نمی‌کند به عنوان نمونه پست اعلام می کند فقط می تواند به ۲۰۰ دفتر پیشخوان که الان خدمات پستی می‌دهد نظارت کند لذا به سایر دفاتر پیشخوان این خدمت را ارائه نخواهد کرد و قرارداد جدیدی نمی بندد.

شمسایی افزود: اگر در مشهد ۵۰۰ پروانه فعالیت دفتر پیشخوان صادر شود نهادهای خدماتی ذکر شده الزامی به ارائه خدمات به همه آنها ندارند لذا اگر کسی بخواهد فعالیت جدی اقتصادی در قالب دفاتر داشته باشد طبعا به سراغ دفاتر پیشخوانی می روند که این گونه امتیازها و قراردادهایی را از قبل از نهادهای خدمات رسان دولتی گرفته باشند.

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال‌شرق گفت: هزار و ۳۳۳ دفتر پیشخوان خدمات دولت در استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و گلستان از این اداره‌کل پروانه فعالیت دریافت کرده‌اند.

شمسایی افزود: از این تعداد ۷۹۹ دفتر پیشخوان در خراسان رضوی، ۱۴۸ دفتر در خراسان شمالی، ۱۱۶ دفتر در خراسان جنوبی و ۲۷۰ دفتر پیشخوان نیز در استان گلستان پروانه معتبر فعالیت دریافت کرده و اکنون فعال هستند.

وی ادامه داد: ۲۸۵ فقره از پروانه های فعالیت دفاتر پیشخوان استان خراسان رضوی مربوط به شهرستان مشهد است و از این تعداد ۲۲۹ فقره آن مختص شهر مشهد است.

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال‌شرق گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۹ تاکنون در منطقه شمال شرق ۶ پروانه فعالیت دفاتر پیشخوان لغو امتیاز شده است که سه دفتر در خراسان شمالی، ۲ دفتر در خراسان رضوی و یک دفتر در گلستان بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha