به گزارش روز جمعه ایرنا، «فرشاد صابری» در نشست شورای معاونین سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، سرانه اختصاص یافته در قالب دامدار کارت به دام های سبک پلاک گذاری شده را ۳۰۰ هزار تومان و دام سنگین را ۷۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: دام های پلاک گذاری شده مشمول این طرح هستند.
وی ارایه تسهیلات در قالب سلف به کشاورزان را از دیگر برنامه های بانک کشاورزی عنوان کرد و گفت: ۹۰ درصد منابع بانک کشاورزی صرف امور کشاورزی می شود و اولویت کاری بانک کشاورزی حمایت از کشاورزان است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه هم در این نشست ضمن تسلیت ایام فاطمیه و شهادت سردار سلیمانی و تبریک روز ۹ دی گفت: با تاسی از راه شهدا و بابصیرت و ولایت مداری باید بستر را برای حصول امنیت غذایی کشور فراهم نماییم.
«شهریار قاسمی» افزود: همه ما باید با تمام توان ضمن مراقبت از تولید، بحث تنظیم بازار و نظارت بر قیمت کالاها را بخوبی عملیاتی نماییم و در برهه کنونی که جنگ اقتصادی در جریان است از جنگ پیش روی سربلند بیرون بیاییم.
وی سپس تلاش برای حمایت از تولید را از مجموعه معاونین و مدیران سازمان و ادارت تابعه خواستار شد و افزود: اموری مانند دامدار کارت که برای حمایت از دامداران طراحی شده است باید وارد فاز اجرا شود.
برنامه توزیع ۱۰ هزار تن جو در بین عشایر دیگر بخش جلسه را بخود اختصاص داد که سرپرست امور عشایری استان گزارشی از روند توزیع آن را در بین عشایر ارایه کرد.
کرمانشاه قطب کشاورزی غرب کشور
به گزارش ایرنا؛ کشاورزی محور توسعه پایدار کرمانشاه و یکی از بخشهای مهم این استان مرزی و چهارفصل است که با تولید بیش از چهار میلیون و ۵۷۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی علاوه بر تامین نیازهای غذایی داخل استان، بخش زیادی از نیازهای کشور را نیز تامین و تضمین میکند.
کرمانشاه استانی پهناور در غرب ایران با ۲۵ هزار کیلومتر مربع مساحت، یکی از استانهای مهم از حیث کشاورزی و منابع طبیعی محسوب میشود به طوریکه ۷۰ درصد مساحت استان را عرصههای منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.
همچنین بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه چهار میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۱۴ تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات و آبزیان در استان تولید میشود.
داشتن ۱۱ اقلیم آب و هوایی، بارش های ۲ برابری نسبت به میانگین کشوری، چهار فصل بودن و تولید بیش از ۹۸ درصد محصولات زراعی و باغی در استان از جمله ظرفیتها و پتانسیلهای بخش کشاورزی استان کرمانشاه است که از این ظرفیت برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال، افزایش درآمد کشاورزان و رونق اقتصادی استان استفاده کرد.
از مجموع جمعیت استان حدود ۱۲۵ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت میکنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی میکنند.
نظر شما