حاج قاسم و همه دخترانش

۱۲ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹
کد خبر: 84597617
حاج قاسم و همه دخترانش

خمین - ایرنا - مکتب شهید سلیمانی آن‌چنان در اعماق قلب‌ها رسوخ کرد که امروز نام "سردار دل‌ها " در جغرافیای مقاومت و مرام وطن پرستی جاودانه شد اما نگرش پدرانه این مجاهد سلحشور به دختران ایران زمین حکایتی متفاوت دارد.

۱۳دی ماه سالروز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی به دست آمریکای جنایتکار است؛ اقدامی که نه تنها مردم کشورمان بلکه تمام آزادی‌خواهان جهان را در غمی بزرگ فرو برد.
رئیس‌جمهور خبیث و جنایتکار آمریکا در چنین روزی دستور ترور بزرگ مردی را داد که بسیاری از مردم مظلوم منطقه از لبنان و سوریه گرفته تا افغانستان و عراق احساس آزادگی و حمایت این بزرگ مرد را چشیده‌ و توانسته‌ بودند از زیر چکمه استکبار و داعش رهایی یابند.
شهید سلیمانی تنها یک فرد نبود بلکه یک تفکر و اعتقاد بود و امروز محبوب تمام دل‌ها شده است و کم هستند افراد محبوب و دوست داشتنی که بتوانند این گونه قلب‌ها را به تسخیر درآورند.
یکی از ویژگی‌های خاص شهید سلیمانی، رفتارمهربانانه این فرمانده نظامی با جوانان است و پوشش و رفتار افراد تاثیری در نگاه سردار سلیمانی نداشت.
 شهید سرافراز حاج قاسم سلیمانی در یکی از سخنرانی خود حرف‌هایی زده بود که این اظهار نظر برای بسیاری از مخاطبان به ویژه جوانان و نوجوانان تاثیرپذیری خاصی داشت.

حاج قاسم و همه دخترانش
سردار سلیمانی با یادآوری توطئه دشمنان برای ایجاد انشقاق و مرزبندی‌های نادرست بین اقشار مختلف جامعه اینطور گفته بود: من و آدم‌های خودم. من و رفقای خودم. من و مریدهای خودم. این بی‌حجاب است، این باحجاب است. این چپ است، آن راست است، این اصلاح طلب است، او اصولگراست، همان دختر کم‌حجاب دختر من است. دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما، اما جامعه ماست.

 بسیاری از دوستداران شهید سلیمانی بعد از شهادت وی تلاش کردند در مسیر فکری این شهید بزرگوار حرکت کنند و مکتب سردار دل‌ها را در جامعه ترویج دهند.

اما آیین تشییع میلیونی سردار شهید حاج قاسم قاسم سلیمانی نشان داد که چگونه سردار دل‌ها تا اعماق قلوب زن و مرد، پیر و جوان نفوذ کرده بود.
پایگاه بسیج خواهران مسجد خاتم الانبیای شهرستان خمین با شعار « برای تو، قهرمان من» و با رویکرد ترویج مکتب «دختران حاج قاسم » طرح‌های فرهنگی و معنوی متعددی را برنامه ریزی کرده است.
 

حاج قاسم نماینده مکتبی است که همه ایرانیان معتقد به نظام در آن جای دارند

فرمانده پایگاه بسیج مسجد خاتم الانبیاء خمین معتقد است: شهید سلیمانی کسی است که با آن رتبه بالای نظامی، نگاه باز و وسیع فرهنگی به جامعه داشت، تا حدی که اعلام می‌کرد که این جوان‌ها با تیپ و قیافه و عقاید مختلف و حتی با نارسایی‌ها و برخی ضعف‌ها، بچه های خود ما هستند و موضع پدرانه برای همه داشت و این یکی از عوامل محبوبیت این شهید بود.
« فهیمه حسینی » ادامه داد: برخورد شهید سلیمانی با دختران و بانوان به یک شیوه بود و برای وی، دختر کم حجاب هیچ تفاوتی با دختر با حجاب و چادری نداشت و همه را با هر نوع فکر و سلیقه‌ای فرزند خود می دانست.
وی اظهار داشت: بر اساس مکتب شهید سلیمانی، در برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و هنری پایگاه از تمام دختران دعوت می‌شود چرا که مسجد متعلق به تمام جوانان است.
وی تصریح کرد: جاری کردن رفتار و تفکر شهید سلیمانی سبب ورود دختران بسیاری به این پایگاه بسیج شده به طوری‌ که برای اجرای برخی برنامه‌ها کمبود فضا داشتیم.
فرمانده پایگاه بسیج مسجد خاتم الانبیاء خمین توضیح داد: باتوجه به ارادت مردم خمین به شهید مدافع حرم« علی اکبر عربی» در پیام رسان‌های داخلی گروهی بنام « دایی علی» راه اندازی شد و دختران عضو پایگاه دوستان خود را به این گروه دعوت و درباره شهدا محتواسازی می‌کنند.
حسینی گفت: در دومین سالروز شهادت شهید سلیمانی نیز پویشی راه اندازی شده و هر دختری نوجوانی عکس یک کار و عمل نیکو را به‌ نام شهید سلیمانی در گروه قرار می‌دهد.

حاج قاسم و همه دخترانش

نگاه شهید سلیمانی نگاهی پدرانه توام با عشق به وطن
« هانیه» یکی از دختران نوجوان پایگاه بسیج خاتم الانبیاء از تغییر پوشش خود تحت تاثیر شناخت شهید سلیمانی می گوید: نگرشم به حجاب متفاوت بود و شاید چندان پوشش سفت و سختی نداشتم.
وی ادامه داد: هیچ گاه کسی مرا مجبور به پوشیدن چادر نکرد و اتفاقا در بسیاری برنامه‌های فرهنگی و معنوی با رویی گشاده من را در تمام فعالیت‌ها و اردوها پذیرفتند.
هانیه توضیح داد: به تدریج متوجه شدم می توان چادر پوشید و حجاب داشت و به کارهای روزمره هم رسید حتی می توان با چادر کوله پشتی انداخت.
این دختر نوجوان، الگوگیری از رفتار شهید سلیمانی و پذیرفتن تمام دختران با هر نوع عقیده و پوششی را دلیل تغییر نگاه خود به حجاب بیان کرد.   
« آیدا » یکی دیگر از دختران نوجوان پایگاه بسیج خاتم الانبیاء خمین نیز حرف‌های جالبی دارد و می‌گوید: من و دوستانم برنامه‌های مناسبتی که در این پایگاه برگزار می‌شود را برنامه ریزی می‌کنیم و در حقیقت صفر تا ۱۰۰ کارها برعهده ما است.
وی ادامه داد: ما فقط مخاطب نیستیم که یک سخنران بیاید و برایمان حرف بزند بلکه در جریان برگزاری یک برنامه یا یادواره با زندگی شهدا نیز آشنا می‌شویم.
آیدا توضیح داد: عکس بزرگی از شهید سلیمانی در پایگاه با عنوان « برای تو ، قهرمان من» نصب شده و به جای شهید سلیمانی قهرمان ما است.
« سوگند» نیز خود را مروج مکتب شهید سلیمانی می‌داند و می‌گوید: همه ما دختران می توانیم یک ترویج دهنده منش شهید سلیمانی باشیم.
وی تصریح کرد: باید مثل ایشان رفتار کنیم، حرف بزنیم و از همه مهم‌تر اینکه کاری نکنیم که در مقابل شهدا شرمنده باشیم.
سوگند ادامه داد: شهید سلیمانی به خانواده شهدا و فرزندان شهدا مخصوصا شهدای مدافع حرم بسیار احترام می گذاشت و ما هم به دیدار خانواده شهدا می‌رویم. 
سردار حاج قاسم سلیمانی ۱۳ دی ماه سال ۱۳۹۸ هنگام خروج از فرودگاه بغداد مورد حمله موشک پهپاد نظامی ایالات متحده آمریکا قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha