به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی سپاه استان، سردار علیمحمد اکبری با اعلام این خبر افزود: این برنامهها در زمینههای مختلف رسانهای، فرهنگی، اجتماعی، فضای مجازی و در راستای گرامیداشت دهه بصیرت و دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در ردههای مختلف سپاه حضرت قمر بنیهاشم(ع) و نواحی، حوزهها و پایگاههای مقاومت بسیج اجرا میشود.
وی گفت: برگزاری رزمایش کمک مؤمنانه در راستای ترویج روحیه مردمیاری سردار سلیمانی و ارسال بیش از ۱۲ هزار بسته معیشتی به شهرستانهای مختلف استان، راهاندازی پویش مردمی(یلِ ایلم) در فضای مجازی، برپایی نشستهای روشنگری و مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت سردار سلیمانی از مهمترین برنامههای این ایام است.
اکبری با بیان اینکه دهه بصیرت مصادف با میثاق امت با ولایت و میثاق امت با ارزشهای اسلامی است، گفت: ملت ما از فتنههای گوناگون در ۴۳ سال گذشته تا فتنه تقلب در انتخابات ۸۸ که از برنامههای از پیش طراحی شده استکبار در راستای انقلابهای مخملین بود، عبور کردند.
وی افزود: خباثت خناسان و عناد معاندان و انتقام منتقدان و فریب اقوام از مولفههای فتنه بعد از انتخابات ۸۸ بود که با پیشتازی بعضی از خواص و رمز فتنه که تقلب در انتخابات بود، زمینه اغتشاش در کشور را به مدت حدود هفت ماه فراهم کردند.
اکبری افزود: فتنه ۸۸ تا زمانی ادامه یافت که فتنهگران به محرم حسینی و مقدسات عاشورا بیحرمتی کردند و در این زمان مردم ،یکبار دیگر همچون انقلاب سال ۵۷ که به فرموده امام راحل با محرم و صفر به پیروزی رسیده بود، به میدان آمدند و حماسه آفریدند.
ارشد نظامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: با مرور زمان، حقانیت نظام انقلاب اسلامی اثبات شد و مردم صف خود را از فتنهگران جدا کردند و بنا بر تصمیم مسوولان نظام که سعی داشتند کسی از قطار انقلاب پیاده نشود، متاسفانه برخی از خواص همچنان بر موضع متوهمانه خود ایستادند و از قطار انقلاب پیاده شدند.
اکبری گفت: مکتب شهید سلیمانی مبتنی بر ولایتمدری بینظیر در طول تاریخ، شجاعت و نترسیدن از هیچ چیز غیر از خدا، فروتنی، مردمداری، مردم یاری و مردم نوازی، ایستادگی مقابل ظلم و حمایت از مظلومین و نجات بشریت از شرّ گروهک های تکفیری است.
فرمانده سپاه قمر بنیهاشم(ع) تصریح کرد: خون حاج قاسم یکبار دیگر اسلام را زنده کرد و وحدت بین ادیان و اقوام را تقویت کرد و در شهادت حاج قاسم، مخالفان و منتقدان نظام هم زیر تابوت این شهید آمدند و بر انتقام خون شهید تأکید کردند و آرامش جدیدی در کشور ایجاد شد.
وی، تشییع جنازه بینظیر شهید سلیمانی در عراق، خوزستان، مشهد مقدس، تهران، قم و کرمان را یادآوری کرد و گفت: حاج قاسم از خدا خواسته بود شهادت او را به گونهای قرار دهد که بیشترین تأثیرگذاری را در دنیا داشته باشد و امروز میبینیم که راه حاج قاسم راه روشنی است و همیشه زنده است و خون حاج قاسم بیشتر از زمان حیات دنیوی او اثر دارد و ترس دشمنان از حاج قاسم بیشتر از زمان حیات دنیوی این شهید است.
اکبری با بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و دفاع از حرم آلالله در سوریه و آزادسازی شهرهای نبل الزهرا و حلب و تدمر تاکید کرد: حاج قاسم نه تنها برای شیعیان، بلکه برای همه ادیان و اقوام منشا خدمت بود و در سیل و زلزله هم جزء نخستین نفرات بود که ورود پیدا میکرد و مسوولان را برای کمک و خدمت به مردم راهنمایی میکرد.
وی، حضور مردم چهارمحال و بختیاری در تشییع پیکر مطهر حاج قاسم سلیمانی در تهران و همچنین راهاندازی نخستین کاروان راهیان نور مقاومت و حضور در بیت الزهرای کرمان و گلزار شهدای این شهر را یادآوری کرد که مورد تقدیر خانواده این شهید بزرگ قرار گرفت، افزود: به علت شرایط کرونا، کاروان راهیان نور مقاومت در ۲سال گذشته برگزار نشد، ولی با فروکش کردن این ویروس منحوس، کاروانهای راهیان نور مقاومت ادامه خواهد داشت.
اکبری گفت: مکتب حاج قاسم جدا از مکتب اسلام و مکتب امام راحل و انقلاب اسلامی نیست و حاج قاسم را به عنوان الگویی باید معرفی کرد که در مکتب اسلام و مکتب امام خمینی(ره) درس آموخت و در راه اسلام ایستاگی کرد و در همین راه همچون ائمه اطهار علیهم السلام به شهادت رسید.
وی، حاج قاسم را مصداق بارز برای عمل به آیه شریفه "اطیعوالله و اطیعوالرسول و اولواالامر منکم" دانست و گفت: حاج قاسم حقگو، حقشناس و حقبین بود و به جز از خدا از هیچ چیز و هیچ کس نمیترسید و امروز باید در مدارس و محیطهای دانشآموزی و دانشجویی، این شهید بهعنوان الگو معرفی و سیره زندگی شهید بزرگوار تدریس شود.
نظر شما