۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸
کد خبرنگار: 2087
کد خبر: 84601199
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرماندار شاهرود: تأمین به موقع سوخت از توقف فعالیت کارخانه سیمان جلوگیری کرد

شاهرود- ایرنا- فرماندار شاهرود گفت: سوخت مورد نیاز کارخانه سیمان شاهرود در فصل زمستان تأمین و از تعطیلی موقت این واحد بزرگ تولیدی به دلیل کمبود گاز جلوگیری شد.

ابوطالب جلالی شامگاه دوشنبه در گفت‌ و گو با ایرنا، با اشاره به مشکل پیش آمده در تأمین سوخت کارخانه سیمان شاهرود اظهار داشت: با افزایش مصرف مشترکان خانگی در فصل سرما، طبق تصمیم شرکت گاز استان سمنان سوخت رسانی به واحد تولیدی بزرگ سیمان شاهرود به منظور تأمین گاز خانوارها متوقف شد.

وی افزود: از سوی دیگر به دلیل بدهی شرکت سیمان شاهرود، به دلیل شکایت شرکت گاز به مراجع قضایی، حساب های بانکی این واحد تولیدی نیز مسدود شد.

معاون استاندار سمنان ابراز کرد: با توجه به شرایط اقتصادی موجود و ضرورت تداوم فعالیت شرکت سیمان نشستی با حضور مدیر عامل شرکت گاز استان و مدیرعامل شرکت سیمان برای پیگیری و حل مشکلات این واحد برگزار شد.

جلالی یادآور شد: در نهایت هریک از ۲ طرف به تفاهم رسیدند برای دستیابی به نتیجه مطلوب و جلوگیری از تعطیلی کارخانه سیمان گام‌هایی بردارند.

مدیر عامل شرکت سیمان شاهرود نیز در گفت‌وگو با ایرنا، با بیان اینکه هرسال در فصل سرما به دلیل افزایش مصرف گاز محدودیت مصرف این سوخت برای برخی از صنایع مانند نیروگاه‌ها و کارخانه های تولید سیمان اعمال می شود، افزود: به طور معمول این کار از آذرماه انجام می شد اما امسال به دلیل افزایش مصرف از نیمه آبان سوخت رسانی به شرکت سیمان با محدودیت رو به رو شد.

محمد بازوی یادآور شد: به دلیل تأخیر در ابلاغ سوخت جایگزین، کارخانه سیمان شاهرود در آستانه تعطیلی قرار گرفت که با ورود به موقع فرماندار به این موضوع از توقف فعالیت خطوط این واحد و بیکاری ۷۰۰ کارگر جلوگیری شد.

وی اضافه کرد: با پیگیری های انجام شده بدهی شرکت سیمان به شرکت گاز استان سمنان نیز قسط بندی شد و این واحد به عنوان یکی از بزرگترین صنایع استان مانند گذشته به فعالیت خود ادامه می دهد.

شرکت سیمان شاهرود در سال ۱۳۶۳ و با سرمایه‌ای معادل یکصد و چهل میلیون ریال تاسیس و عملیات اجرایی ساخت فاز یک آن به ظرفیت تولید ۲ هزار و ۳۰۰ تن در روز در سال ۱۳۶۵ در منطقه پهن دره در ۱۲ کیلومتری شاهرود آغاز شد و در سال ۱۳۷۷ به بهره برداری رسید. ظرفیت فاز نخست با تغییرات صورت گرفته در برخی از تجهیزات تولیدی در سال ۱۳۸۳ تا ۲ هزار و ۵۰۰ تن در روز افزایش داده شد. عملیات اجرایی طرح توسعه سیمان شاهرود هم با ظرفیت سه هزار و ۳۰۰ تن از سال ۱۳۸۴ آغاز شد و در سال ۱۳۸۷ به صورت رسمی به بهره برداری رسید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha