مجمع خیران آبرسان در سراسر کشور شکل می گیرد

تهران- ایرنا- رییس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو گفت: طبق برنامه‌ای که داریم شرکت‌های آب و فاضلاب در استان‌ها ملزم به تشکیل مجمع خیرین آبرسان در استان هستند تا بتوان با ظرفیت‌سنجی مناسب، اقدام‌های موثری را برای آبرسانی در کشور انجام داد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو،  میثم جعفرزاده عصر امروز (دوشنبه) در حاشیه نشست شورای خیرین آبرسان کشور، از برنامه‌ریزی برای توسعه و انسجام‌بخشی به خدمات آبرسانی در کشور خبر داد.

وی خاطر نشان کرد: هدف از تشکیل این جلسه، مصوب کردن اساسنامه شورای خیرین آبرسان کشور است که تاکنون چهار جلسه در این زمینه برگزار شده و اقدام های لازمی که برای تشکیل جامعه خیرین آبرسان برای کشور باید اتفاق بیفتد از سوی وزارت کشور در حال پیگیری است.

رییس مرکز جهاد آبرسانی ادامه داد: در هر جلسه گزارش جامعی از آبرسانی به روستاها در اختیار این شورا قرار می‌گیرد.

جعفرزاده افزود: طبق برنامه‌ای که داریم شرکت‌های آب و فاضلاب در استان‌ها ملزم به تشکیل مجمع خیرین آبرسان در استان هستند تا بتوانیم با ظرفیت‌سنجی مناسب، اقدامات موثری را برای آبرسانی در کشور انجام دهیم.

رئیس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو با اشاره به همراهی خیرین در موضوع آبرسانی گفت: طی یک سال گذشته اقدام های زیادی در حوزه خیرین آبرسان انجام شده و قراردادهای خوبی را از سمت جامعه خیرین آبرسان انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: هدف کلی از تشکیل این شورا توسعه و منسجم کردن خدمات خیرین آبرسان در سطح کشور است

به گزارش ایرنا، آبرسانی روستایی همواره به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دولت‌های مختلف قبل و بعد از انقلاب اسلامی به شمار می‌رفته با این حال همچنان ۲۵ درصد از روستاهای کشور به شبکه آب متصل نیستند و  همین امر یکی از دلایل عقب‌ماندگی‌ در برخی روستاها و مناطق محروم شده است.

با روی کار آمدن دولت سیزدهم البته این موضوع مورد توجه جدی قرار گرفته تا آنجا که طبق برنامه ارائه شده وزیر نیرو به مجلس شورای اسلامی، میزان پوشش آبرسانی روستایی و جمعیت بهره‌مند در انتهای دولت سیزدهم باید به رقم ۹۰ درصد برسد.

از همین رو «علی اکبر محرابیان» در نخستین جلسه رسمی وزارت نیرو از تلاش برای ایجاد مرکزی برای سرعت دادن به امر آبرسانی روستایی خبر داد و گفت که بزودی مرکز جهاد آبرسانی روستایی در ستاد وزارت نیرو را شکل خواهد داد.

مرکزی که با توجه به اهمیت آن تبدیل به شورای جهاد آبرسانی روستایی شده است.  ویژگی خاص این شورا آن است که علاوه بر دست اندرکاران بخش دولت، از توان نیروهای جهادی و خیران هم برای ایجاد تحول در امر آبرسانی به روستاها و مناطق محروم هم بهره برده شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha