به گزارش ایرنا، اسماعیل زارعیکوشا شامگاه سهشنبه در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان کردستان اظهار داشت: آموزش و پرورش استان آمادگی ارتقای شاخصهای باسوادی را دارد اما برای شناسایی جامعه هدف، به کمک همه دوستان در دستگاههای مختلف نیاز دارد.
وی اضافه کرد: کردستان از شاخصهای فرهیختگی برخوردار است و اقتضای این ادعا ارتقاء هرچه بیشتر باسوادی در استان است و به همین دلیل باید در این بخش شاخص کردستان ارتقا پیدا کند.
استاندار کردستان افزود: شاخصهای باسوادی فعلی استان خوب است اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم و هرچه پیش میرویم سطح معیارهای سواد تغییر میکند و نیاز امروز ایجاب میکند افراد حداقلهای تکنولوژی، شناخت و بینش داشته باشند اما تحقق ملاکهای تعریف شده مجموعه سوادآموزی نیز گام موثری در ارتقای سطح باسوادی در استان است.
زارعی کوشا بر اهمیت برگزاری و پیگیری موضوع در شهرستانها توسط فرمانداران تاکید کرد و از مدیرکل آموزش و پرورش استان خواست، این مهم را به صورت مکتوب به فرمانداران اعلام کند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه همافزایی صدا و سیما در همه مسائل به حصول نتیجه کمک کرده، خواستار یاری رساندن رسانه ملی تا رسیدن به نقطه مطلوب در سوادآموزی استان شد.
استاندار کردستان ارتقای سطح سواد مردان از ۳۰ درصد قبل از سال ۱۳۵۷ به بیش از ۹۵ درصد در سال ۱۳۹۹ و زنان از زیر ۱۰ درصد به حدود ۸۰ درصد را از افتخارات انقلاب اسلامی دانست و ابراز امیدواری کرد روزی جشن باسوادی ۱۰۰ درصدی در استان برگزار شود.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان هم در این جلسه با بیان اینکه کردستان در سالهای ۱۳۹۷، ۱۳۹۸و ۱۳۹۹ در جذب و پوشش سوادآموزی جزو استانهای برتر کشور بوده است، افزود: آمار بیسوادی در کردستان زیاد است اما اکثر بیسوادها از افراد بالای ۵۰ سال هستند و وضعیت استان در افراد زیر ۵۰ سال خوب و زیر ۳۰ سال عالی است.
رشید قربانی جامعه هدف نهضت سوادآموزی را افراد ۱۰ تا ۴۹ سال اعلام کرد و گفت: ۹۵درصد جمعیت استان در این رده سنی، باسواد هستند و همچنین کردستان در آموزش دوره ابتدایی رتبه اول کشور را دارد.
نظر شما