انور اسماعیلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی و به منظور افزایش جمعیت، زوج های نابارور تا سه نوبت در سال و تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال میتوانند هزینه خدمات تشخیصی و درمانی پیشرفته را در مراکز دولتی و خصوصی از محل بیمه سلامت دریافت کنند.
وی افزود: بر این اساس بیمه شدگان میتوانند از خدمات تخصصی سه دوره شامل "آی یو آی"، "آی وی اف" و "اف ای تی" با پوشش بیمهای ۹۰ درصد تعرفه بخش دولتی در مراکز درمان ناباروری و ۹۰ درصد تعرفه بخش عمومی غیردولتی در بخش های عمومی غیردولتی در طول یکسال(تا پایان سال جاری) بهرهمند شوند.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان اضافه کرد: در حال حاضر بخش خدمات دارویی و درمان ناباروری در بخشهای سرپایی و بستری زیرپوشش بیمه سلامت قراردارد و در سال جاری نیز با این ابلاغیه، پوشش خدمات درمان ناباروری توسعه پیدا کرده است.
وی اظهار داشت: براساس دستورالعمل ابلاغ شده بیمه شدگان واجد شرایط می توانند با ارائه مدارک به بیمه سلامت هزینه خدماتی که از اول امسال به آنان ارائه شده است را از این سازمان دریافت کنند، ضمن اینکه زوجین نابارور در سامانه نشان دار می شوند و خدماتی مانند داروها و پاراکلینیک را دریافت می کنند.
اسماعیلی یادآور شد: در کردستان مرکز تخصصی برای ارائه این خدمات به زوج های نابارور وجود ندارد و افراد برای انجام آزمایش ها برای انجام "آی یو آی"، "آی وی اف" و "اف ای تی" به استانهای مجاور می روند، لذا در صورتی که مرکزی بخواهد این خدمات را ارائه دهد بیمه سلامت آمادگی همکاری را دارد.
در استان کردستان بیش از یک میلیون و ۵۰ هزار نفر بیمه سلامت دارند که بیشترین تعداد آنان با ۶۰۰ هزار نفر در روستاها ساکن هستند.
نظر شما