معاون وزیر بهداشت: کردستان مرکز تحقیقات سلامت گندم کشور می‌شود

سنندج- ایرنا- معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کردستان در زمینه سلامت گندم کارهای خوبی انجام داده و می تواند قطب خیلی خوبی برای بحث سلامت گندم و مرکز تحقیقات سلامت این محصول در وزارت بهداشت شود.

به گزارش ایرنا، دکتر بهرام دارایی روز شنبه در مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار داشت: بحث سلامت غذا در کردستان به عنوان استان مرزی که تبادلات مرزی دارد، اهمیت ویژه داشته و با توجه به وجود بازارچه‌های مرزی و کولبرانی که به جابجایی محصولات سلامت محور اشتغال دارند، سنجش سلامت کالا در آن مهم است.

وی با بیان اینکه امروز کردستان به ساحل آرامش رسیده و امیدواریم زمینه بهره مندی مرزبانان صادق سختکوش و قانع استان از خدمات بهتر و بیشتر فراهم شود، افزود: استان کردستان و دانشگاه علوم پزشکی امکانات خوبی دارد که بصورت ویژه جذب شده و منحصر به فرد است و امیدواریم از رنج و محنت مردم برای سفرهای درمانی کم کند.

رییس سازمان غذا و داروی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  اضافه کرد: با توجه به مرزی بودن کردستان، توجه ما به معاونت غذا و داروی استان ویژه بوده و باید آزمایشگاه مجهزی داشته باشد که علاه بر خدمترسانی به داخل استان به استانهای اطراف هم کمک کند تا دانشگاه پیشرفت متوازن خود را با جذب نخبگان و نگهداری آنها ادامه دهد.

دارایی تاکید کرد: همدلی و همراهی مدیران اجرایی استان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی رویکرد مناسب و قابل توجهی است که با ادامه آن می شود، زمینه تعالی و پیشرفت بیشتر را فراهم کرد.

کردستان مرکز تحقیقات سلامت گندم کشور می‌شود

تاکید بر عدالت محوری و جذب نخبگان توسط روسای قدیم و جدید دانشگاه علوم پزشکی کردستان

رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این مراسم  اظهار داشت: عدالت‌محوری در تمام امور به ویژه در جذب نیرو، سرلوحه عملکردم در دانشگاه بود تا کسی بر اساس توصیه و سفارش به کار گرفته نشود.

دکتر فرزین رضاعی با بزرگداشت یاد شهدای سلامت که تا آخرین نفس دست از تلاش برنداشتند، افزود: در شرایط بحران کرونا برای تامین بسیاری از تجهیزات مشکل داشتیم که با تدبیر و هماهنگی مسوولان وقت استان، تلاش شد تا این کمبود مانعی برای حفاطت از سلامت مردم نباشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرستان نیز گفت: موضوع سلامت در کنار امنیت مهمترین بخشهای حکمرانی هر جامعه‌ای است که نبود آن جامعه را به هرج و مرج می کشاند.

دکتر فریدون عبدالملکی افزود: سلامت چند رکن دارد که جسم، روان و مسایل اجتماعی را در بر می‌گیرد که از هم قابل تفکیک نیست و بر هم اثر دارد.

وی اضافه کرد: آنچه که حساسیت و ظرافت اصول و ارزشهای حاکم بر تامین سلامت را افزایش می‌دهد، حفظ کرامت انسان است که امیدواریم با توزیع مناسب سرمایه ها بشود ایجاد دسترسی آسان مردم به خدمات را فراهم کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرستان  با تاکید بر  اینکه استفاده درست و بجا از منابع رضایتمندی را ایجاد می کند، یادآور شد: مدیریت علم استفاده بهینه از همه منابع است که در نظام سلامت مهمترین سرمایه منابع انسانی آن است که در نبرد بی سابقه کرونا، همکاران حوزه سلامت بخوبی درخشیدند و با تقدیم شهید آن را کنترل کردند که این تلاش باید کماکان ادامه یابد.

دکتر عبدالملکی گفت: دانشگاه علوم پزشکی همانند قطاری روی ریل است که خدمات مستمری دارد و در ارائه آن از بهورزان در عمق روستا تا مدیران فعالیت دارند و تلاش می‌کنند.

وی افزود: دانشجویان به عنوان منابع اررشمند سرمایه‌ای و مدیران آینده هستند که از آنها می خواهم تحصیل خود را با انگیزه و تلاش ادامه دهند.

در این مراسم با قدردانی از خدمات ۲ ساله دکتر فرزین رضاعی، دکتر فریدون عبدالملکی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان معرفی شد.

کردستان مرکز تحقیقات سلامت گندم کشور می‌شود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha