کاظم اسماعیلنژاد روز دوشنبه در نشستی خبری افزود:متراژ کل فضاهای روباز این شهرستان ۴۲۷ هزار متر مربع و فضاهای سرپوشیده چهار هزار و ۵۰۰ متر مربع است.
وی ادامه داد:در شهرستان خلیل آباد چهار باب سالن ورزشی، یک زمین چمن، یک گود باستانی، ۱۰ خانه ورزش روستایی، زمین ورزش روستایی، چمن مصنوعی و ۱۵ باشگاه خصوصی وجود دارد که پنج باشگاه دارای مجوز است.
وی ادامه داد: هفت طرح نیمه تمام ورزشی در شهرستان خلیل آباد از جمله استخر شنای سرپوشیده، استادیوم شهید علوی نژاد، زورخانه امام علی (ع)، سالن ورزشی روستای نقاب، مجموعه شمال شهر خلیل آباد، مجموعه ورزشی شهر کندر و سالن ورزشی روستای محمد آباد وجود دارد که امیدواریم دولت سیزدهم با تخصیص اعتبار رویکرد جدیدی در ورزش را اخذ و نسبت به تکمیل این پروژه ها کمک کند.
رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان خلیل آباد با اشاره به وعده ساخت ۲ چمن مصنوعی در خلیل آباد طی سال گذشته گفت: احداث این چمن های مصنوعی و تامین زیرساختهای مورد نیاز در حوزه ورزش منجر به ایجاد نشاط در جامعه می شود.
اسماعیل نژاد با بیان این که شیوع کرونا ضربه زیادی به بدنه ورزش وارد کرد و تعطیلی اماکن ورزشی باعث کاهش حضور ورزشکاران در شهرستان شد افزود: اداره کل و وزارت ورزش و جوانان ۸۰ درصد حق اجاره فضاهای ورزشی تحت مدیریت بخش های خصوصی را برای جبران خسارت ناشی از کرونا بخشیده است که امید است این اقدام در افزایش فعالیتهای ورزشی مفید باشد.
هزار ورزشکار سازمان یافته در ۲۰ هیات ورزشی شهرستان خلیل آباد فعالند.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری خلیل آباد در ۲۴۲ کیلومتری جنوب غرب مشهد واقع است.
نظر شما