به گزارش ایرنا، «علی مالمیر» روز سهشنبه در نشست خبری برگزاری دوازدهمین جشنواره زمستانی استان همدان با اشاره به اینکه جشنواره زمستانی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزاری می شود، اظهار داشت: با توجه به طبیعت زیبای استان همدان در فصل زمستان و توسعه زیرساختها در حوزه راهها و مراکز اقامتی، همدان از ظرفیت بالایی برای برگزاری جشنواره در فصل سرما برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: استان همدان یکی از مهمترین مقاصد گردشگری در تمام فصول سال است و زمستان شهر همدان نیز به دلیل جذابیت های طبیعی همه ساله پذیرای بسیاری از گردشگران است که برهمین اساس در هر یک از شهرستانهای استان نیز برنامه هایی متناسب و با موضوعات فرهنگی و گردشگری تهیه و اجرا خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان با اشاره به اینکه جشنواره زمستانی همدان به عنوان یک جشنواره بین المللی در تقویم کشور ثبت شده است، گفت: در کنار اجرای برنامه های متعدد در این جشنواره بازدیدکنندگان از تپه باستانی هگمتانه، آرامگاه بوعلی، باغ موزه دفاع مقدس، تله کابین گنج نامه، تپه عباس آباد و لالجین به عنوان جاذبه های ویژه گردشگری استان دیدن خواهند کرد.
مالمیر از ارائه تخفیف اقامت در هتل های استان همدان همزمان با برگزاری جسنواره زمستانی خبر داد و اجرای آیین باباطاهر خوانی، جشنواره غذا، بازیهای زمستانی در پیست اسکی، جشنواره عکس، کارناوال شادی، جنگ شادی، اجرای تورهای گردشگری، مسابقه کرسی آرایی و جشنواره نقاشی را از دیگر برنامه های جشنواره زمستانی استان همدان برشمرد.
وی با اشاره به اینکه روستاهای بسیاری در استان همدان قابلیت برگزاری جشنواره زمستانی را دارند، گفت: تلاش می کنیم با هم افزایی دستگاه های دولتی زمینه مناسب برای برگزاری این رویداد مهم فرهنگی در سطح استان به ویژه مناطق روستایی و جذاب را فراهم کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان همچنین از انجام تمهیدات لازم برای ارائه خدمات غار علیصدر در ایام نوروز سال آینده خبر داد و گفت: فعالیت این مجموعه تفریحی ویژه و منحصربفرد نقش قابل توجهی در جذب گردشگران و رونق صنعت گردشگری استان در فصول مختلف سال دارد.
وی با اشاره به فعالیت ۴۵ هزار هنرمند حوزه های مختلف سنتی و صنایع دستی در ۳۴ هزار کارگاه استان همدان، تصریح کرد: شیوع ویروس کرونا منجر به بروز مشکلات عدیده ای در حوزه های مختلف به خصوص در صنعت گردشگری شد که رفع این مشکلات و رونق دوباره این صنعت نیازمند همراهی و همکاری تمامی دستگاه های مسئول و اجرایی برای بهره مندی از مزایای اقتصادی آن در توسعه استان است.
وی با اشاره به خدمات ویژه دولت به فعالان حوزه گردشگری در دوره شیوع ویروس کرونا شامل بخشودگی مالیاتی، بخشودگی بیمه و اجاره، مزایای بیمه بیکاری و وام با سود ۱۲ درصد، افزود: شیوع ویروس کرونا تا پایان سال گذشته بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان به تاسیسات گردشگری استان همدان خسارت وارد کرد.
وجود یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و طبیعی که افزون بر یک هزار مورد آن در فهرست آثار ملی ثبت شده و نامگذاری همدان به نام پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین بیانگر استعداد بالای این کهن شهر در بخش گردشگری است.
آبشار و کتیبه های گنجنامه، تپه باستانی هگمتانه، غارعلیصدر بزرگترین غار آبی جهان، آرامگاه بوعلی سینا، گنبد علویان، بازار سرپوشیده، سرابهای نهاوند، کاروانسرای تاج آباد و آرامگاه استر و مُردخای از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان همدان هستند.
نظر شما