۸۵۰ نفر از آموزش‌های صنایع ‌دستی در اردبیل بهره‌مند شدند

اردبیل - ایرنا - سرپرست معاونت صنایع ‌دستی اداره ‌کل‌ میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان اردبیل گفت: در ۹ ماه امسال ۸۵۰ نفر از علاقه‌مندان از آموزش‌های کوتاه‌ مدت عمومی و تخصصی صنایع ‌دستی در اردبیل بهره‌مند شدند.

به گزارش ایرنا ، توحید دلاور قوام روز سه‌شنبه اظهارکرد: از مهم‌ترین برنامه‌های توسعه کمی و کیفی تولیدات صنایع‌ دستی افزایش برنامه‌های آموزشی است و در این زمینه امسال شاهد اقدامات گسترده‌ای بودیم.

وی به اجرای دوره‌های آموزش کوتاه‌ مدت عمومی  و تخصصی اشاره کرد و افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزش آشنایی صنعتگران و تولیدکنندگان با تجارت داخلی و خارجی نیز از جمله اقدامات انجام شده است.

او توسعه کارگاه‌های گروهی صنایع‌دستی  و صدور پروانه تولید کارگاهی و جواز تاسیس به تعداد ۱۴ کارگاه، توسعه کارگاه‌های انفرادی صنایع‌دستی و صدور و تمدید پروانه تولید انفرادی به تعداد یک هزار و ۳۰۰ فقره و توسعه کمی و کیفی کارگاه‌های صنایع‌دستی شهری و روستایی به تعداد ۲۵ کارگاه را از جمله فعالیت‌های امسال ذکرکرد.

دلاور قوام بیان کرد: همچنین در ۹ ماه سال‌ جاری شاهد راه‌اندازی ساختمان نمایشگاه دائمی صنایع‌ دستی با همکاری بخش خصوصی در نمین، عنبران و خلخال و تجهیز مرکز آموزش صنایع دستی شماره ۲ اردبیل با تامین اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال در مدرسه جعفر اسلامی بودیم.

وی از دریافت نشان ملی برای ۱۸ اثر صنایع‌دستی استان از مجموع ۲۵ اثر ارسال شده خبر داد و گفت: اقدامات در راستای توسعه فعالیت‌ها در بخش صنایع‌دستی استان تا پایان سال توسعه می‌یابد.

اردبیل از استان‌های برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب می‌شود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشته‌های دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق می‌کنند.

بیش از ۱۲۰ هزار نفر در استان اردبیل در ۶۲ رشته متنوع صنایع دستی اشتغال دارند.

چرم و ملیله اردبیل، معرق نمین، مرصع و معرق سنگ خلخال، گلیم عنبران، جاجیم بافی، قالی بافی، پالاز بافی، ورنی بافی، تراش شیشه، مسند بافی، سفالگری، چاقو سازی، قلم زنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha