«جعفر صفری» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سود عملیاتی، سود خالص و درآمد شرکت ماشینسازی اراک نیز به ترتیب ۲۱۶، ۲۸۷ و ۱۳۰ درصد و میزان تولیدات این شرکت نیز سه هزار و ۶۰۵ تن نسبت به سال گذشته افزایش یافت.
وی ادامه داد: تمرکز بر افزایش کمی و کیفی محصولات شرکت ماشینسازی از جمله در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، تاسیسات حرارتی و دیگهای بخار، ریختهگری آلیاژی و آهنگری، پل وسازههای فلزی، صنایع معدنی و شیرآلات راهبرد این واحد مادر تخصصی در سال جاری است.
مدیرعامل شرکت ماشینسازی اراک اظهار داشت: حذف محصولات کمبازده، تلاش برای افزایش سهم بازار، افزایش محصولات جدید با ارزش افزوده بالا به سبد تولیدات، ورود به طرحهای بزرگ از جمله طراحی و تولید تجهیزات فرآیندی پتروشیمی (متانول) از دیگر برنامههای ماشین سازی اراک در سال جاری است که بخش قابل توجهی از آن تا کنون محقق شده است.
صفری ساخت تجهیزات فرآیندی پتروشیمی دنا و سیراف برای نخستین بار در کشور بدون اتکا به شرکتهای صاحب لیسانس خارجی را یکی از مهمترین اقدامات ماشینسازی اراک در سال جاری دانست و بیان کرد: افزایش رتبه پیمانکاری شرکت در حوزه صنعت و معدن و مشارکت و حمایت از واحدهای بخش خصوصی برای تولید محصولات جدید از جمله طراحی و ساخت گیتهای ولوهای ۴۲ اینچ پروژه گوره جاسک، چکشهای هیدرولیک و بیلهای مکانیکی از دیگر اقدامات این واحد مادر تخصصی در سال جاری است.
ماشین سازی اراک با تولید بیش از ۷۰ نوع محصول متنوع در حوزههای صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، صنایع معدنی و فولاد، تاسیسات حرارتی و دیگهای بخار، ریختهگری آلیاژی و آهنگری، نیروگاهها و انرژیهای تجدید پذیر، پل، سازههای فلزی و تاسیسات بندری فعالیت میکند.
ماشین سازی اراک به منظور پشتیبانی از صنایع بنیادین و برآوردهکردن نیازهای صنعتی کشور، در سال ۱۳۴۶ در زمینی به مساحت ۱۳۴ هکتار در شهر اراک تاسیس و در سال ۱۳۵۰ به عنوان نخستین صنعت سنگین کشور به بهرهبرداری رسید.
این واحد تولیدی، صنعتی در حوزه ساخت تجهیزات نفتی، مخازن بزرگ، سازههای فلزی، بویلرهای حرارتی، گلولههای سنگین فلزی، انواع پل، دکلها و تولید شیرهای تخصصی فعالیت دارد.
نظر شما