حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی میان‌ مردم به ویژه در شهرستان‌ها پررنگ تر شود

شهرکرد- ایرنا -معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به آغاز فعالیت کمیته‌های ۲۶گانه ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در استان گفت: مدیران دستگاه‌های‌ اجرایی در این دهه با حضور میان‌ مردم به‌ویژه در شهرستان‌ها به تبیین دستاوردهای انقلاب پرداخته و مطالبات را پاسخ دهند.

جعفر مردانی روز شنبه در نشست هماهنگی ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی افزود: تبیین ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، نفش رهبری امام راحل (ره) و منویات مقام معظم رهبری برای مردم و به ویژه برای نسل جوان از اهداف تشکیل کمیته‌های ستاد بزرگداشت دهه فجر است که باید همه در انجام آن فعالیت‌های مناسبی را انجام دهند.

وی بیان دستاوردهای نظام در مدت ۴۳ سال گذشته را از دیگر اولویت‌های کمیته‌های ستاد بزرگداشت دهه فجر بیان و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در چهار دهه گذشته با وجود فشارهای اقتصادی و اعمال تحریم‌های ظالمانه توانسته‌اند در اوج اقتدار ملی و بین‌المللی پا برجا بماند و در تمامی حوزه‌های سیاسی، نظامی، علمی و پزشکی به موفقیت‌های قابل قبولی دست یابد که لازم است این دستاوردها به خوبی تبیین شود.

مردانی تشریح ایستادگی‌های مردم ایران اسلامی در برابر دشمنی‌های استکبار جهانی و فتنه‌انگیزی‌ها و جنگ‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری آنان را ضروری دانست و یادآور شد: تبیین گام دوم انقلاب اسلامی نیز که مسیر توسعه و پیشرفت نظام را به درستی مشخص کرده است از دیگر اولویت‌های فکری و اجرایی ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: با توجه به نیاز جامعه به وحدت، انسجام، همدلی و برادری در برابر هجمه‌های بدخواهان باید تمامی برنامه‌ها در دهه فجر در راستای امیدآفرینی، ایجاد اعتماد و تقویت روحیه نشاط و شادابی تنظیم شود.

معاون استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برنامه‌های بزرگداشت دهه فجر مراسمی نمادین و تشریفاتی نیست و در اجرای آن همه افراد از هر قشری پای کار خواهند آمد و با آرمان‌های انقلاب تجدید بیعت می‌کنند، گفت: مردمی بودن برنامه‌های این دهه باید مد نظر قرار گیرد و در کنار آن نیز مسوولان برنامه‌های راهبردی را ارائه کنند.

وی همچنین با اشاره به شیوع ویروس کرونا در ۲ سال اخیر و محدود شدن بسیاری از برنامه‌ها در این مدت، افزود: تلاش شود در دهه فجر امسال علاوه بر برگزاری مطلوب برنامه‌ها، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با توجه به تصمیمات ستاد ملی و استانی کرونا مد نظر قرار گیرد.

مردانی بر فعال شدن کمیته‌ها و کارگروه‌های شهرستانی ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی تاکید و تصریح کرد: دستگاه‌های همکار در هر یک از کمیته‌ها نیز باید هر چه زودتر نسبت به معرفی نماینده تام‌الاختیار خود در هر کمیته اقدام کنند تا انسجام مطلوب‌تری در برنامه‌ها و فعالیت‌ها شکل بگیرد.

مردانی در خصوص طرح‌های قابل ‌افتتاح و بهره‌برداری در دهه فجر نیز گفت: به زودی با نظارت معاونت هماهنگی امور عمرانی فهرست طرح‌های مورد نظر جمع‌بندی خواهد شد.

فعالیت‌های ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در قالب ۲۶ کمیته ساماندهی می‌شود

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: دشمنان نظام و انقلاب اسلامی با رویکردهای جدید به دنبال تحریک جریان‌های مطالبه گری عمومی و تبلیغ خشونت در این حوزه هستند تا با به چالش کشیدن مسوولان و کمرنگ جلوه دادن دستاوردها، میان مردم و مسوولان فاصله بیندازند.

موسی انصاری با تاکید بر ضرورت تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی برای جوانان افزود: نسل جوان، دوران به پیروزی رسیدن انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را به صورت عینی درک نکرده‌اند و به شدت مورد هجمه دشمنان در فضای مجازی قرار دارند از این رو لازم است در دهه فجر از تمام توان و ظرفیت برای تبیین دستاوردها و اغناسازی جوانان استفاده شود.

وی به تشکیل چهار ستاد استانی، شهرستانی، بخشی و روستایی در مجموع ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی اشاره و تصریح کرد: در همین راستا ۲۶ کمیته نیز در ستاد استانی شکل گرفته است.

انصاری از کمیته ورزش و جوانان، کودک و نوجوان، زنان و خانواده، امور مساجد، امور ایثارگران، قرآن و هیات مذهبی، قوه قضائیه، فضاسازی و تبلیغات شهری، روستایی و عشایری، کارگری و کارآفرینی، بسیج، دانشجویی، دانش‌آموزی، همیاری و سازمان‌های حمایتی، فرهنگی، اصناف و بازاریان، حوزه و روحانیت، هنر و هنرمندان، صنایع، بانک‌ها و موسسات اعتباری، سلامت و درمان و امنیت و انتظامات به عنوان تعدادی از کمیته‌های شکل گرفته در ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی نام برد و یادآور شد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده مسولیت ستادهای شهرستانی دهه فجر امسال با روسای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان است.

وی فعال شدن تمامی کمیته‌های ۲۶ گانه تا پایان دی‌ماه را ضروری خواند و افزود: دستگاه‌های اجرایی می‌توانند از اعتبارات فرهنگی برای برگزاری برنامه‌های مرتبط با این ایام هزینه کنند و باید دانست که اجرای این گونه برنامه‌ها چندان وابسته به اعتبارات نیست بلکه اعتماد به مردم و ایجاد فرصت برای آنان باعث می‌شود تا اقشار مختلف به صورت خودجوش در صحنه حاضر شوند.

انصاری به بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها و حضور دانش آموزان و دانشجویان در فضاهای آموزشی پس از وقفه ایجاد شده در اثر شیوع کرونا نیز اشاره کرد و اظهار داشت: لازم است از فرصت ایجاد شده به عنوان یکی از مهم‌ترین کانون‌های ارتباطی با نوجوانان و جوانان برای تبیین اهداف و دستاوردهای انقلاب اسلامی به نحو مطلوبی استفاده شود.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی انجام شده برای نورافشانی آسمان شهرهای استان در شب ۲۲ بهمن با همکاری دستگاه‌های انتظامی و نهادهای نظامی افزود: انتظار می‌رود شعب بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری در زمینه فضاسازی شهری در این ایام همکاری بیشتری با مجموعه شهرداری داشته باشند.

به گزارش ایرنا، حاضران در این نشست در خصوص راه‌اندازی کاروان‌های شادی با همکاری شهرداری و کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان، امکان تجمیع برخی کمیته‌ها به دلیل عضویت چندگانه برخی دستگاه‌ها در کمیته‌های مختلف، بررسی امکان دعوت از هنرمندان شناخته شده ملی برای حضور در برنامه‌های دهه فجر، لزوم معرفی نماینده تام‌الاختیار دستگاه‌ها برای عضویت فعال در کمیته‌ها و توجه به پراکنش مناسب برنامه‌ها به ویژه در روستاهای پرجمعیت پیشنهادهایی را ارائه و بررسی کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha