انتظار از رسانه‌ها توجه به داشته‌ها و تولید خبر امیدبخش است

بیرجند - ایرنا - مشاور رسانه‌ای استاندار خراسان جنوبی گفت: یکی از مهمترین مشکلات حوزه رسانه در برهه کنونی، ارایه "نداشته‌ها" به جای "داشته‌ها" است و به‌ویژه در خراسان جنوبی باید به سمت تولید خبرهای مثبت و امیدآفرین برویم.

محمدرضا براتی‌ درمیان روز شنبه در اولین نشست مدیران مطبوعات، خبرگزاری‌ها و اصحاب رسانه خراسان جنوبی با استاندار افزود: انتظار از رسانه‌ها توجه به شرایط اقتصادی کشور، امیدآفرینی و افزایش اعتماد مردم به نظام است و اینکه به مسایل استان نگاه کارشناسی داشته باشند، همچنین از نگرش احساسی و سیاسی بپرهیزند و برای افزایش آگاهی عمومی مردم نقش‌آفرینی کنند.

وی گفت: رسانه‌های استان مطالبه‌گری توام با نقد کارشناسی و منصفانه را با جدیت دنبال کنند و ما از نقد منصفانه استقبال خواهیم کرد، مطالبه‌گری حق رسانه‎‌ها است و مدیران هم باید پاسخگو باشند.

مدیر خبرگزاری فارس در خراسان جنوبی ادامه داد: استاندار هم تاکید دارد که رسانه‌ها می‌توانند بدون هیچ محدودیتی به اقدامات دولت و معایب دستگاه‌های اجرایی بپردازند و کمبودهای دستگاه‌های اجرایی را با در نظر گرفتن انصاف، منعکس کنند.

وی گفت: پرداختن به مشکلات و کمبودهای استان یکی از وظایف رسانه‌ها است و نباید این موضوع مهم در حاشیه قرار بگیرد و مسائل حاشیه‌ای در راس تیترهای رسانه‌های استان باشد.

براتی اظهار داشت: خبر یک امانت است و باید بدون کم و کاست و در اولین فرصت به مخاطب منتقل شود.

وی افزود: در عین اینکه تلاش خواهیم کرد کار حرفه‌ای و تخصصی را ادامه دهیم باور و ایمان ما این است که در راه انقلاب حرکت کرده و جهادی و انقلابی عمل کنیم.

مشاور رسانه‌ای استاندار خراسان جنوبی گفت: ایمان داریم با اهتمام استاندار خراسان جنوبی و با تلاش و همدلی بیش از پیش فرزندان این آب و خاک آینده‌ای روشن در انتظار استان و به خصوص در حوزه رسانه خواهد بود.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درخصوص اهمیت رسانه و فضای مجازی اظهار داشت: امروز کشورهای استعمارگر به اهمیت رسانه پی برده‌اند و سرمایه‌گذاری ویژه‌ای نسبت به رسانه و فضای مجازی می‌کنند.

براتی گفت: امروز رسانه به یکی از ارکان اصلی دیکتاتوری برای صاحبان ثروت و قدرت در جهان تبدیل شده و با استفاده از ابزار رسانه به دنبال تغییر افکار مردم و اجرایی کردن برنامه‌ها و اهداف خود هستند.

وی افزود: خراسان جنوبی از لحاظ وجود رسانه‌های فعال در جایگاه خوبی قرار دارد و ما بر این باوریم اگر رسانه پیشرفت کند می‌تواند مسیر توسعه و پیشرفت استان و کشور را هموار کرده و تسریع بخشد.

مشاور استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه جریان رسانه‌های معاند و خارج‌نشین به دنبال این هستند تا از طریق رسانه، پمپاژ یاس و ناامیدی را به کشور داشته باشند گفت: لذا از مدیران رسانه‌ها خواهش داریم با درک شرایط حساس کشور و مسائل جامعه ایرانی، رویکرد ویژه در قالب نگاه جدید و امیدبخش به نحوه اطلاع‌رسانی و تولید خبر را محور اصلی فعالیت خود قرار دهند.

وی افزود: رویکرد دیگر اینکه تولید رسانه‌ای واقع‌بینانه، امیدبخش، اصلاح‌گر و البته انقلابی را مقابل راهبرد رسانه‌های معاند و خارج‌نشین در سیاه‌نمایی همه دستاوردهای جمهوری اسلامی و پیشرفت‌های کشور و تاریک نشان دادن همه جامعه ایرانی، تعریف کنیم.

در این نشست که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری برگزار شد، ۱۵ نفر از مدیران رسانه‌های خراسان جنوبی به طرح موضوع و پیشنهاد پرداختند و از مسایل و مشکلات رسانه‌ها گفتند.

استاندار خراسان جنوبی نیز پیگیری موارد مطرح شده در این نشست تا حصول نتیجه را به جلسات کارشناسی با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری و مدیر روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی منوط کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha