امیر قادری روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از طرح در حال احداث بخش بهداشت و درمان شهرستان افزود: احداث بیمارستان های ۳۵۰ تختخوابی دولتی و بیمارستان ۸۶ تختوابی تامین اجتماعی این شهرستان که جز پروژه های ملی محسوب شده در راستای توسعه بخش درمانی شهرستان بسیار تاثیر گذار خواهد بود و مهاباد به قطب درمانی منطقه تبدیل خواهد کرد.
وی ادامه داد: در راستای تسریع در روند ساخت این پروژه ها با همکاری نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی تلاش می کنیم اعتبارات لازم و نقدینگی پروژه به موقع تامین و مراحل تکمیل آن به اتمام برسانیم.
فرماندار ویژه مهاباد با تاکید براینکه حداکثر انرژی خود را برای تکمیل این پروژ های صرف خواهیم کرد، گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه سعی می کنیم بیشترین استفاده را از فصل عمران برای تسریع در عملیات احداث این پروژه های بهره گیری کنیم.
قادری با بیان اینکه در شرایط کرونایی محدودیت های در ارایه خدمات به طور همزمان به بیماران احساس شده بود، اظهار داشت: راه اندازی این ۲ بیمارستان علاوه بر تامین نیاز درمانی شهرستان می تواند خدمات درمانی مطلوبی به سر ریز بیماران مرکز استان و حتی شهرهای اطراف ارایه کند.
وی با تاکید بر اینکه تمام دستگاه های خدمات رسان و نهادهای دولتی موظف به همکاری از روند ساخت این پروژه ها هستند، گفت: اولیت فرمانداری نیز تکمیل و به بهره برداری رسیدن پروژه های تاثیر گذار و با پیشرفت فیزیکی بالا است تا روند ارتقای شاخص های توسعه تداوم داشته باشد.
به گزارش ایرنا، فرماندار، نماینده مردم مهاباد با مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسولان این شهرستان صبح امروز طی بازدیدی از پروژه های درمانی مهاباد دیدن و در راستای تسریع روند احداث آنها تصمیماتی اتخاذ کردند.
بیمارستان فعلی مهاباد یکی از بیمارستانهای قدیمی آذربایجانغربی است که هماکنون با چند برابر ظرفیت خود با ۳۰۱ تخت فعال و به شهروندان خدمات درمانی و پزشکی ارائه میکند.
پروژه احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی این شهرستان شهریورماه ۱۳۹۷ با حضور وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلنگ زنی و پروژه احداث بیمارستان ۹۶ تختخوابی این شهرستان نیز در دی ماه سال ۱۳۹۶ با حضور رئیس سازمان تأمین اجتماعی کلنگزنی شده بود.
پروژه احداث بیمارستان ۹۶ تختخوابی مهاباد نیز دی ماه سال ۱۳۹۶ با حضور رئیس وقت سازمان تأمین اجتماعی کلنگزنی شد.
مهاباد دارای ۲۴۵ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما