محمود چاوشان روز چهارشنبه در آیین بهرهبرداری از مدرسه برکت شهید بصیریپور که با حضور معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در منطقه مهرشهر بیرجند برگزار شد، افزود: سهم شهرستان بیرجند از این تعداد ۳۱ پروژه با ۱۴۰ کلاس درس است.
وی گفت: تمامی این پروژهها با مشارکت خیران و کمکهای نهادهای انقلابی در دست اقدام بوده و میانگین پیشرفت فیزیکی آنها بالای ۵۰ درصد است که با پیگیریهایی صورت گرفته برای تامین اعتبارات تا مهر سال آینده حدود ۶۰ کلاس درس به بهرهبرداری میرسد.
مدیرکل نوسازی مدارس خراسان جنوبی ادامه داد: رتبه استان در سرانه آموزشی کشور ۵.۵ است اما بهصورت نقطهای مشکلات عدیده در ۱۰ سایت مسکن مهر شهرستان بیرجند به لحاظ کمبود کلاس درس داریم.
وی با اشاره به کمبود ۱۹۰ کلاس درس در سایتهای مسکن مهر بیرجند گفت: در شهر بیرجند میانگین سرانه به ۲.۵ مترمربع هم نمیرسد لذا شاهد مشکلات زیادی از جمله دونوبت بودن مدارس هستیم و سرانه آموزشی در مدارس حاشیه شهر به کمتر از ۲ مترمربع میرسد.
چاوشان گفت: امیدواریم پیرو تفاهمنامه سال ۹۸ تفاهم جدید با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ویژه سایتهای مسکن مهر داشته باشیم و مجموعه ستاد اجرایی تاکنون در ۱۰۶ پروژه با ۳۱۶ کلاس درس با اداره کل نوسازی مدارس مشارکت داشته است.
وی افزود: سهم اعتباری این مشارکت حدود ۳۲ میلیارد تومان بوده که حدود ۸۰ درصد آن محقق شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی با بیان اینکه ۳۷ کلاس نیمهتمام در استان داریم گفت: با پیشبینی انجام شده تا مهر ماه این تعداد هم به اتمام میرسد و جزو استانهای برتر در جذب تعهدات خواهیم بود.
وی بیان کرد: سال ۹۸ در تفاهمنامه اجرایی با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان سهم برای نوسازی مدارس در نظر گرفته شد که این اعتبار برای مشارکت در ساخت ۷۰ کلاس درس بود و تاکنون به مرحله بهرهبرداری رسیده است.
چاوشان افزود: سرانه فضای آموزشی استان ۶.۶ مترمربع به ازای هر دانشآموز است که نسبت به میانگین کشوری و با عدد ۵.۸ مترمربع وضعیت مطلوب است اما با استاندارد فضای آموزشی که ۸.۳ مترمربع به ازای هر دانشآموز بوده، فاصله داریم.
مدرسه ۱۲ کلاسه شهید بصیریپور امروز با حضور معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی، خانواده اولین شهید مدافع حرم خراسان جنوبی و جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی به بهرهبرداری رسید.
این آموزشگاه پسرانه با زیربنایی آموزشی هزار و ۸۰۰ مترمربع، ۲ هزار و ۸۰۰ مترمربع محوطهسازی و ۲۵۰ متر طول دیوارکشی ساخته و ۱۲ میلیارد تومان برای آن هزینه شده که ۱۰ میلیارد تومان از اعتبارات دولتی و ۲ میلیارد تومان مشارکت بنیاد برکت بوده است.
نظر شما