معاون وزیر علوم: برای تبدیل ایده به نمونه آزمایشگاهی باید انرژی بیشتری در کشور صرف شود

شیراز-ایرنا-معاون فناوری وزیر علوم با بیان اینکه برای تبدیل ایده به نمونه آزمایشگاهی باید انرژی بیشتری در کشور صرف شود گفت:تقویت سطوح فناوری های پایین(TRL) یکی از مهمترین اهدافی است که در معاونت فناوری و نوآوری پیگیری می‌شود و تلاش ما تبدیل ایده ها به نمونه آزمایشگاهی است.

علی خیرالدین معاون نوآوری و فناوری وزیر علوم تحقیقات و فناوری روز چهارشنبه در بازدید از «کارگاه تکنولوژی وساخت» در دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس اظهار کرد: تقویت سطوح فناوری های پایین(TRL) یکی از مهمترین اهدافی است که در معاونت فناوری و نوآوری پیگیری می‌شود و در (TRL)های یک تا چهار که قرار است ایده به نمونه آزمایشگاهی تبدیل شود باید انرژی بیشتری در کشور صرف کنیم‌ و به تحقق این امر از طریق دانشگاه ها بپردازیم.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم ادامه داد: برای تقویت این بخش، ایده «تِک شاپ» از طرف دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس پیشنهاد شده است و خوشبختانه تفاهم نامه ای در این زمینه امضا شد که قرار است این تفاهم نامه اجرایی شود و در آینده ای نزدیک شاهد تحقق اهداف مان در این زمینه باشیم.

وی اضافه کرد: این تفاهم نامه که به صورت چهار جانبه بود توسط معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس و پارک علم و فناوری فارس امضا شد و امیدواریم که در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ بتوانیم این برنامه سنگین و با ارزش را اجرا کنیم.

خیرالدین همچنین در بازدید از مراکز نوآوری دانشگاه شیراز، اظهار کرد: فارس استانی فناورانه و پیشرو است و طی بازدیدهایی که از مراکز فناوری و نوآوری در سایر استان های کشور داشته ام می توانم بگویم دره فناوری که کنار دانشگاه شیراز ایجاد شده کار با ارزشی است.

وی با اعتقاد به اینکه مهمترین اولویت وزارت علوم برقراری ارتباط و تعامل قوی بین دانشگاه ها و پارکهای علم و فناوری است، گفت: مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز یک مرکز جدید تأثیرگذار است دانشگاه شیراز با حرکتی که تحت عنوان مرکز نوآوری و کارآفرینی در دل دانشگاه شروع کرده گام محکمی در این مسیر برداشته و موجبات ورود اعضای هیأت علمی دانشگاه به حوزه فناوری را فراهم کرده است.

خیرالدین افزود:دانشجویان  هم می‌توانند به این مراکز در دانشگاه متصل شوند و در نهایت با رشد و توسعه در این مسیر به صورت شرکت دانش بنیان وارد پارک علم و فناوری شوند. در حقیقت خروجی‌ها و فارغ التحصیلان این مرکز ورودی‌های پارک علم و فناوری استان فارس هستند.

وی بیان کرد: در سفر به شیراز چندین تفاهم نامه و قرارداد برای کمک به شرکت های دانش بنیان امضا شده است.  طرح‌های اشتغالزایی دانش بنیان از اتفاقات خوبی است که با محقق شدن این ایده می توانیم در حوزه دانش بنیان برای فارغ التحصیلان  شغل ایجاد کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha