«محمد مددی» روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کار پلمب آسانسورهای غیرایمن آغاز شده هرچند با مخالفت و مقاومت های مالکان مواجه هستیم اما در این خصوص بسیار مصمم به وظیفه خود عمل می کنیم.
وی اضافه کرد: اخطار و تذکرهای لازم در ۲ ماه گذشته به مالکان این اماکن برای استاندارد سازی آسانسورها داده شده اما مالکان بی اعتنایی و بی توجهی کرده اند.
مدیرکل استاندارد استان همدان خاطرنشان کرد: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد سازی کشور، تولید و توزیع بدون مجوز محصولات مشمول استاندارد اجباری جرم است و آسانسور نیز یک محصول به حساب می آید.
به گفته او مالکانی که این محصول را در اختیار مصرف کننده قرار می دهند طبق قانون متخلف و مجرم شناخته شده و در قانون، مجازات های سنگینی برای آنها پیش بینی شده است.
مددی با بیان اینکه قطعات آسانسور در اثر استفاده مستهلک می شود و باید جایگزین و نوسازی شود اما مالکان از اینکار امتناع کرده و تا زمانی که دچار حادثه ای نشوند به اهمیت بهسازی و ایمنی آسانسورهای ملک خود توجه نمی کنند.
وی به شهروندان توصیه کرد در هنگام آسانسور از نصب پلاک حاوی کد ده رقمی در داخل کابین مطمئن شوند و این کد را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک کنند تا از اعتبار گواهینامه ایمنی آسانسور اطمینان حاصل کنند.
مدیرکل استاندارد استان همدان با ابراز گلایه از شرکت های بیمهای گفت: این شرکت ها بدون اخذ گواهینامه ایمنی نسبت به صدور بیمه نامه برای آسانسورها اقدام میکنند که اینکار نیز تخلف محسوب میشود.
وی هم افزایی و مشارکت دستگاه های دولتی به ویژه شهرداری ها را برای ترویج فرهنگ استاندارد سازی آسانسورها ضروری دانست و افزود: در ۹ ماه گذشته ۶۵۰ گواهینامه ایمنی برای آسانسورهای استان صادر شده که افزایش این آمار نیازمند همکاری و تعامل بیشتری است.
به گزارش ایرنا، افزون بر ۷۰۰ محصول در استان همدان دارای پروانه کاربرد نشان استاندارد هستند.
نظر شما