محمد جهین روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در راستای تحقق شعار چند سال گذشته موضوع رفع موانع تولید و بازگشت واحدهای تولیدی به چرخه اقتصادی در دستور کار قرار گرفت امسال توانستیم ۹ واحد به چرخه تولید بازگردانده و همچنان کارگروه رفع موانع تولید در حال رفع مشکلات و احیای واحدهای تولیدی است.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۶۰ درصد واحدهای اقتصادی مهاباد فعال است، ادامه داد: از مجموع ۱۲۴ واحد تولیدی و صنعتی دارای پروانه بهره برداری مهاباد، ۵۹ واحد در شهرک صنعتی و ۶۵ واحد نیز در خارج از این شهرک واقع شده است که ۷۵ واحد از آنها هم اکنون فعال است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد با اشاره به اینکه از مجموع واحدهای فعال شهرستان نیز ۳۴ واحد در داخل شهرک صنعتی و ۴۱ واحد نیز در خارج از این شهرک واقع شده است، افزود: عمده واحدهای غیرفعال این شهرستان به دلایلی چون مشکلات بانکی، مالیات، نبود نقدینگی، تورم و تامین مواد اولیه راکد است.
جهین بیان کرد: هم اکنون ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در واحدهای اقتصادی فعال این شهرستان به کار اشتغال دارند که در صورت فعال شدن واحدهای غیرفعال این تعداد می تواند به بیش از سه هزار نفر افزایش پیدا کند.
وی اضافه کرد: همچنین ۷۴ واحد معدنی در سطح شهرستان دارای پروانه بهره برداری است که از این تعداد ۴۸ واحد فعال بوده و ۱۵ واحد غیر فعال هم ضمن سلب امتیاز از طریق مزایده به متقاضیان واگذار خواهد شد.
وی اضافه کرد: دولت با حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی و احیای واحدهای راکد و نیمه فعال، اجرای طرحهای رونق و رفع موانع تولید، ارائه بستههای حمایتی و تسهیلات به صنایع کوچک و متوسط و طرح اشتغال فراگیر، راهبرد حمایت از تولید داخلی را در دستور کار خود قرار داده است.
آذربایجانغربی از نظر صنعتی یکی از استانهای کمبرخوردار کشور به شمار میرود اما با اجرای قانون خروج از رکود تدوینی، اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان به مدار تولید و جذب سرمایه آغاز شدهاست.
نظر شما