به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی روز پنجشنبه در بازدید از مرکز مونیتورینگ کنترل راههای کردستان، اظهار داشت: راهداران کردستانی در زمینه راه انداختن کار مردم و پاسخگویی به آنان موفق عمل کرده و خدمات آنها رضایتبخش بود.
وی با بیان اینکه در کار مدیریتی ۸۰ درصد موفقفیت به معنای نمره قبولی است، افزود: در موج بارشی هفته قبل نمی شود گفت توفیق ۱۰۰ درصدی حاصل شد ولی نمره قابل قبولی برای راهداران در کارنامه خدمتشان به ثبت رسید.
نماینده ولی فقیه در کردستان با تاکید بر اینکه پاسخگویی مسوولان به مردم یکی از راههای کاهش بار ذهنی آنهاست، اضافه کرد: در شرایط فعلی که جامعه با فشار اقتصادی و نیز سختی های ناشی از کرونا مواجه است که بخشی از امنیتهای فکری را به هم ریخته است، دستگاههای خدماترسان و یا آنهایی که در نقطه پاسخگویی هستند باید مهربانانه پاسخگوی مردم باشند.
حجت الاسلام و المسلمین پورذهبی با بیان اینکه مردم در موقعیتی هستند که باید بار فکری و روانی آنها تامین باشد، اضافه کرد: امنیت و احساس امنیت 2 مساله مهم هستند که اولی تامین است و نباید اجازه داد که احساس امنیت مردم مخدوش شود.
وی با اشاره به اختلالات ناشی از بارش سنگین برف از جمله کاهش فعالیت نانواییها، افزود: در این بارش، مدیریت شهری با مشکل مواجه شد ولی در جادهها و حوزه برون شهری مشکلی نداشتیم.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی با اشاره به خدمترسانی سپاه، ارتش و نیروی انتظامی که برای کمک به مردم پای کار آمدند، اضافه کرد: مردم خدمات خدمتگزاران را می بینند و زبان تشکر از آنها را هم بلد هستند.
وی با بیان اینکه در روایات آمده است که «مومن خدمتگزار مومن است» اضافه کرد: خدمت به معنای این کاری است که راهداران انجام می دهند و اسباب فایده هستند.
نماینده ولی فقیه در کردستان تاکید کرد: مسائل و مشکلات برف مختص کشور ما نیست و در بسیاری از کشورها با بارش برف سنگین، خدمات ضعیف و زمینگیر می شود.
خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی برف به خودروهای برفروب
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کردستان نیز در این دیدار اظهار داشت:در نیم قرن اخیر، استمرار برف ، سرمای شدید هوا و کولاک بی سابقه بوده که همه این شرایط جوی در 2 موج بارشی اخیر در استان وجود داشت.
محمدراشد مدرس گرجی با اشاره به برفروبی ۸۰ هزار کیلومتر باند در این مدت، افزود: از یک هزار و ۷۰۰ روستای استان در این مدت یک هزار و ۴۰۰ روستا هر کدام 2 بار برفروبی و ۷۰۰ هزار تن برف جابجا شد.
وی به برقراری ۱۳۵ هزار تماس با مرکز مدیریت راههای استان ( سامانه ۱۴۰) اشاره کرد و اظهار داشت: از این تعداد ۱۵ هزار تماس بصورت مستقیم پاسخگویی و بقیه نیز با سامانه تلفنی گویا جواب داده شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کردستان با بیان اینکه چهار هزار خودرو در این مدت رهاسازی و ۴۰۰ نفر هم در پایگاههای جادهای استان اسکان یافتند، اضافه کرد: ۳۰۰ نفر عوامل راهداری با ۳۰۰ دستگاه فعال خودرو فعال در قالب ۴۰ تیم از ۱۵ آبان در ۲۲ راهدارخانه استان آماده باش هستند و علاوه بر آن از ظرفیت بخش خصوصی در قالب ۱۰۰ دستگاه تراکتور برفروب برای بازگشایی راههای روستایی استفاده شده است.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد راههای کردستان در شرایط کوهستانی، قرار دارد، یادآور شد: در بارشهای اخیر ۵۰۰ میلیارد ریال خسارت به تجهیزات و ماشین آلات برفروبی استان وارد شد.
وی میانگین عمر ماشین آلات برفروب استان را ۲۵ سال اعلام کرد و گفت: ۱۲ دستگاه خودرو برفخور در استان فعال است و از مجموع ۶۳۰ نفر پرسنل راهداری ۵۰۰ نفر بصورت حجمی و شرکتی فعالیت دارند که تاکنون حقوق معوق نداشته اند.
وی با اشاره به استفاده از نمک و ماسه برای بازگشایی راههای استان، یکی از مشکلات بعد از فصل سرما را از بین رفتن روکش آسفالت جاده ها اعلام کرد.
استان کردستان حدود هشت هزار کیلومتر راه دارد که از این میزان ۶ هزار و ۱۰۰ کیلومتر آن راه روستایی و حدود یک هزار و ۹۰۰ کیلومتر آن هم راه بینشهری شامل ۳۲۵ کیلومتر بزرگراه، ۸۸۸ کیلومتر راه اصلی و ۷۰۰ کیلومتر نیز راه فرعی است.
نظر شما