احسان آگاه منافی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا درباره اقدامات این سازمان در فضای مجازی در دوران کرونا اظهار داشت: پس از شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی مدارس برنامهریزی اولیه انجام شد و اقداماتی صورت گرفت تا از هر تهدید یک فرصت ساخته شود.
وی ادامه داد: بسیج سازمان دانشآموزی از ظرفیت فضای مجازی در سه حوزه تولید محتوا، شبکه سازی در فضای مجازی و رصد برنامهها بهره مند شد و مبنای فکری و تولید محتوای جذاب برای دانش آموزان را در اولویت قرار داد.
مسوول فضای مجازی سازمان بسیج دانش آموزی کشور خاطرنشان کرد: همچنین با استفاده از ظرفیت بالقوه دانش آموزان، در استانها تلاش شد تا بر مبنای قوانین بالادستی مانند سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بیانیه گام دوم انقلاب برای فعالیتها برنامه ریزی مناسب صورت گیرد.
آگاه منافی، با بیان اینکه سازمان بسیج دانش آموزی سعی دارد به عنوان بازوی اجرایی کمک حال آموزش و پرورش باشد، گفت: به همین منظور از ظرفیت شبکه شاد استفاده و کانالی در این شبکه راه اندازی شد تا تولید محتوا و جریان سازی صحیح، سالم و مناسب برای گروه دانش آموزی انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: یکی از برنامههای سازمان بسیج دانشآموزی راهاندازی یک جریان کتابخوانی به مناسبت سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی بود تا علاقمندی و جذابیت در جامعه دانشآموزی ایجاد شود.
مسوول فضای مجازی سازمان بسیج دانش آموزی عنوان کرد: همچنین در این برنامه پنج فصل برتر و جذابتر کتاب «مدرسه درسآموز حاج قاسم» را که ۲۱ فصل دارد، انتخاب کردیم تا به صورت روایت از این بخش ها تولید محتوا شود.
آگاه منافی ادامه داد: هر کدام از این قصهها از پنج روز پیش از شهادت حاج قاسم آغاز و پنج کلیپ در کانال بارگذاری و همچنین در پایان پنج سوال برای دانش آموزان مطرح شده است که دانش آموزان پاسخ را به صورت پیامکی برای ما ارسال کردند.
وی خاطرنشان کرد: چهار میلیون و ۲۰۰ هزار دانش آموز بنر تبلیغاتی برنامه را مشاهده کردند که اقدامی مثبت است. همچنین چهار میلیون و ۵۶ هزار دانش آموز این کلیپ را دیده اند.
مسوول فضای مجازی سازمان بسیج دانش آموزی یادآور شد: ۱۸ هزار و ۳۳۶ نفر به سوالات مطرح شده در مسابقه کتابخوانی پاسخ درست دادند و در دهه فجر به صد نفر برتر جوایزی اعطا میشود.
آگاه منافی با بیان اینکه سازمان بسیج دانشآموزی در نظر دارد محتوای مخاطبپسند ارائه کند، گفت: همچنین برای دوران پساکرونا برنامهریزیهای مناسبی صورت گرفته تا در امتحانات پایان ترم با انتشار سوالات و پاسخهای مفهومی تر به دانش آموزان کمک علمی شود. موفقیت علمی یکی از دغدغههای مهم سازمان بسیج دانش آموزی کشور است.
وی یادآور شد: همچنین از ۱۴ فروردین که ماه مبارک رمضان آغاز میشود، برنامههای مناسبی در این خصوص برنامه ریزی شده است. برنامه ریزی برای برگزاری راهیان نور نیز از دیگر برنامههای این سازمان است.
مسوول فضای مجازی سازمان بسیج دانش آموزی گفت: راهیان نور دانش آموزی در ۲ محور حضوری و بستر فضای مجازی اتفاق می افتد، سال گذشته هم در بحث راهیان نور ۳۰ میلیون بازدید از محتوای منتشر شده انجام شد.
آگاه منافی گفت: پس از برگزاری جلسات کارشناسی به این نتیجه رسیدیم که با توجه به محدودیتهای کرونایی عدهای محدود از دانش آموزان برای سفر راهیان نور اعزام شوند و سایر دانش آموزان در فضای مجازی و از طریق پیام رسان شاد به صورت زنده در این سفر شرکت و به این صورت حس معنوی خود را تقویت کنند.
نظر شما