رحمان فرمانی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا در نمایشگاه گردشگری و صنایعدستی تهران گفت: غرفه استان در این رویداد حدود ٢٢١ مترمربع است و با تیمی ٨٠ نفری متشکل از هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی و فعالان صنعت گردشگری استان در این دوره شرکت کردیم تا جاذبههای گلستان را معرفی کنیم.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان گفت: دو شهر و ۴ روستای ملی صنایع دستی را به بازدید کنندگان معرفی میکنیم و شهرداری های گرگان، علی آباد، و بندر گز، گنبد در این نمایشگاه ما را همراهی میکنند.
شهرها و روستاهای ملی صنایعدستی مقاصد جدید گردشگری گلستان
فرمانی خاطرنشان کرد: در استان گلستان، گنبد شهر ملی فرش ترکمن و علی آباد شهر ملی نوار دوزی کتولی ثبت شدهاند، همچنین روستای زیارت در جاجیم بافی، شاه کو در سیاه دوزی، تنگلی در سوزندوزی ترکمن و سیاه رودبار در سوزندوزی، چهار روستای استان هستند که در فهرست ملی ثبت شدهاند و میتواند مقصد گردشگری هنری علاقهمندان باشند.
فرمانی گفت: برج قابوس از آثار میراث فرهنگی ثبت جهانی ایران است که نماد آن در غرفه گلستان طراحی شده همچنین دیوار دفاعی گرگان به عنوان دومین دیوار طولانی (بعد از دیوار چین) از جاذبه های فرهنگی باستانی گلستان است که در غرفه به علاقهمندان معرفی میشود.
وی توضیح داد: در این دوره از فناوریهای نوین مانند عینک وی ای آر برای معرفی آثار و جاذبه های استان گلستان استفاده کردیم که با استقبال بازدیدکنندگان مواجه شده است.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان گفت: برای پذیرایی گردشگران و هموطنان برای سفر نوروزی به استان گلستان آمادهایم، البته امیدوارم شرایط کرونا بهبود یابد و محدودیت های کرونایی اجازه بدهد مردم خوبمان در آغاز سال جدید به استان گلستان سفر کنند.
پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و سیوپنجمین نمایشگاه صنایعدستی تهران صبح روز شنبه - نهم بهمن ۱۴۰۰- با حضور سیدعزتالله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، مدیران و مسئولان این وزارتخانه و جمعی از مقامات کشوری و لشکری، در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز به کار کرد. این نمایشگاه از امروز تا سهشنبه - ۱۲ بهمن - به مدت ۴ روز برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند با رعایت دستورالعملهای بهداشتی مقابله با کرونا، از ساعت ۹ تا ۱۷ از این نمایشگاه بازدید کنند.
در مدت برگزاری این رویداد در بخش گردشگری نشستهای متنوع، پنلها، کارگاهها و میزگردهای تخصصی با حضور اساتید و فعالان این حوزه برگزار می شود. فضایی مجزا هم برای مذاکرات B to B به صورت مجازی و حضوری برای فعالان و متخصصان صنعت گردشگری در نظر گرفته شده است.
همچنین در بخش صنایعدستی علاوه بر معرفی شهرها و روستاهای صنایعدستی ملی و جهانی، بخشی برای نمایش آثار هنری اساتید و نامآوران صنایعدستی و هنرهای سنتی اختصاص داده شده است. در این نمایشگاه به منظور حمایت از هنرمندان صنایعدستی و هنرهای سنتی استانهای کمتر برخوردار، غرفههای رایگان به هنرمندان ١٢ استان، اختصاص یافته است.
نظر شما