به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، حجتالاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان و سید محمدرضا هاشمی، استاندار سمنان به مناسبت ارتحال آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید در پیام تسلیت مشترکی آوردند: در طلیعه فجر آزادی و سالگرد پیروزی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، خبر ارتحال فقیه والامقام و مرجع عالی قدر جهان تشییع حضرت آیت الله صافی گلپایگانی که از شاگردان حضرت آیت الله بروجردی و از ملازمان حضرت آیت الله گلپایگانی و همراهان امام راحل بود جهان اسلام را داغدار کرد.
مطیعی و هاشمی افزوده اند: عضویت در مجمع خبرگان قانون اساسی و خدمت سالیان متمادی در سنگر مهم شورای نگهبان از خدمات مهم ایشان به نظام اسلامی به شمار می آید که بی شک رحلت وی برای جامعه علمیِ حوزوی کشور مایه تاسف و تاثر فراوان است.
پیام حاکیست: اینجانبان فقدان این انسان وارسته و فقیه عالیقدر را به محضر بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و مقام معظم رهبری و مراجع تقلید و به ویزه خاندان مکرم ایشان و نیز به طلاب و پژوهشگران حوزههای علمیه و مقلدان و ارادتمندان وی در سراسر کشور و به خصوص استان سمنان تسلیت و تعزیت عرض کرده و هم نشینی با اهل بیت (ع) را برای ایشان مسالت داریم.
آیت الله صافی گلپایگانی دوشنبه هفته جاری در پی ایست قلبی به ملکوت اعلی پیوست.
این فقیه اهلبیت، از شاگردان برجسته آیات عظام بروجردی، حجت، خوانساری و گلپایگانی بود و مدتی نیز در نجف اشرف از آیات محمدکاظم شیرازی و محمدعلی کاظمی بهره بردهبود.
آیتالله صافی گلپایگانی، شیخ المراجع، سالیان متمادی درحوزه علمیه قم به تدریس و تحقیق و تألیف آثار گوناگون فقهی، کلامی و حدیثی پرداخته است.
عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی و عضویت در شورای نگهبان و دبیری آن با حکم امام خمینی(ره)، از جمله فعالیت های سیاسی آیت الله صافی گلپایگانی بوده است. از این مرجع تقلید بیش از ۸۰ عنوان کتاب برجای مانده که برخی از آنها جایزه کتاب سال ولایت و کتاب سال مهدویت را به دست آوردهاند، منتخب الاثر، اوقات الصلوات، بیان الاصول و ثلاث رسائل فقهیه از جمله آثار آیت الله صافی گلپایگانی است.
ایشان از شاگردان برجسته آیتالله بروجردی و عضو شورای استفتای وی بوده و کتاب منتخب الاثر درباره امام دوازدهم شیعیان را به توصیه استاد خود نوشته است. این مرجع تقلید در ۳۰ بهمن ماه سال ۱۲۹۷ هجری شمسی در گلپایگان اصفهان دیده به جهان گشوده بود.
نظر شما