به گزارش ایرنا ، حجتالاسلام حسین کثیرلو روز پنجشنبه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان افزود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف باید با جدیت و مطابق با قانون با افراد متخلف برخورد شود.
وی یکی از راههای جلوگیری از بروز آسیبها در این فضا را ارائه آموزشهای لازم به خانوادهها از سوی صدا و سیما و رسانهها در جامعه ذکر کرد تا خانوادهها بتوانند با آگاهیهای لازم از حجم زیاد محتوای شبکههای اجتماعی و دیجیتال به صورت مطلوب برخوردار بوده و از طرفی در دامهای کلاهبرداران و سودجویان در فضای مجازی و اینترنتی نیافتند.
وی در زمینه اهمیّت مقوله پیشگیری از وقوع جرم نیز گفت: مقوله پیشگیری از وقوع جرم همواره از برنامهها و اولویتهای اصلی قوه قضاییه بوده و از مقولههای جدی و مورد تاکید در سند تحول قضایی است.
وی اظهارکرد: دادگستری استان بر همین مبنا به طور جدی پیگیر این امر بوده و تمام توان خود را برای ایجاد هماهنگی و همکاری با سایر دستگاهها و نهادها برای پیشگیری و مقابله با جرایم و تخلفات بکار میبندد.
حجتالاسلام کثیرلو با بیان اینکه اگر تمامی دستگاهها و نهادهای اجرایی دولتی مطابق با قوانین و مقررات داخلی سازمانی خود اقدام و اقدامات پیشگیرانه را با رصدها و نظارتهای خود به طور دقیق دنبال کنند از بروز بسیاری از آسیبها و تخلفات جلوگیری میشود ، اظهارکرد: دستگاه قضایی نیز همواره از اقدامات قانونی دستگاهها حمایت کرده و با متخلفان مطابق قانون برخورد میکند.
جلال آفاقی ، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به اینکه پیشگیری از آسیبها یکی از وظایف ذاتی مسئولان دستگاههاست ، گفت: یکی از جرایمی که تعداد زیادی از پروندههای متشکله در محاکم را شامل میشود جرایم اینترنتی و فضای مجازی است که در قالب خرید و فروش و تبلیغات اتفاق میافتد.
وی افزود: شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با استفاده از ظرفیت دستگاهها و نهادهای عضو از وقوع تخلفات در این حوزه خواهد کاست.
وی بیان کرد: هر چند فضای مجازی و فعالیتهای در بستر وب ظرفیت بسیار خوبی در رونق کسب و کار ایجاد کرده ولی نباید اجازه داده شود تا متخلفان و سودجویان با استفاده از خلاءهای قانونی و یا عدم نظارت بر این فضا از سوی متولیان، موجب ضربه خوردن کسب کارهای باشد که بطور قانونی در این فضا فعالیت می کنند.
سیدعبدالله طباطبایی ، دادستان عمومی و انقلاب اردبیل هم گفت: پیچیدگی و گستردگی فضای مجازی باعث شده تا نظارتها و کنترلها در این حوزه بسیار سخت و فنی شود.
او فزود: لزوم داشتن فرهنگ استفاده از تکنولوژیهای نوین و سواد رسانهای در جامعه ضروری است و به روز بودن تخصصها و آگاهیها در این زمینه در میان دستگاهها و نهادهای اجرایی برای افزایش توانمندیهای نظارتی بسیار ضروری است.
نظر شما