نوجوانان هرمزگان در سومین روز از دهه فجر با آثار عکاسان انقلاب آشنا شدند

بندرعباس- ایرنا- سی و چهارمین نشست تخصصی "مروری بر آثار عکاسان انقلاب" توسط انجمن عکاسان نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان برگزار شد.

به گزارش عصر پنجشنبه ایرنا، در این نشست آثاری از بهمن جلالی، رعنا جوادی، عبدالحسین پرتابی، علی اکبر ناظمی و آلفرد یعقوب‌زاده به نمایش درآمد.
معصومه آقایی کارشناس عکاسی در اهمیت نقش عکس و عکاسی پس از انقلاب اظهارداشت: تا قبل از انقلاب عکاسی ایران، به عکاسی تبلیغاتی و مد خلاصه می‌شد و محدود بودند عکاسانی که به مسائل اجتماعی اهمیت می‌دادند اما با پیروزی انقلاب اسلامی عکاسان داخل ایران و خارج ایران، علاقه مندان به عکاسی و هنرمندان نظرشان به ایران جلب شود.
وی ادامه داد: عکس‌های ثبت شده از انقلاب حامل پیام بزرگی با عنوان برابری جنسیتی است. زنان و مردان در کنار هم با مشت‌های گره خورده این انقلاب را برای ما به وجود آوردند.
این مدرس عکاسی بیان کرد: عکاسانی که در دوره انقلاب عکس گرفتند برای جنگ هشت ساله ایران و عراق آماده شدند؛ چون کسانی که در آن دوره عکاسی کردند بعدها اسم‌شان جز عکاسان جنگ دیده‌می‌شود.
آقایی از عباس عطار، کاوه کاظمی، مربم زندی احمد عالی و کاوه گلستان به عنوان عکاسان برجسته ایرانی دوره انقلاب نام برد که در به تصویر کشیدن و ثبت وقایع انقلاب نقش مهمی دارند.
وی گفت: عباس عطار اهل خاش استان سیستان و بلوچستان که از کودکی از ایران مهاجرت کرد،یکی از مهم ترین عکاسان ایران در دوره انقلاب اسلامی است که از فرانسه عکاسی از امام خمینی(ره) را شروع و بعد هم به ایران آمد و عکس‌های بسیار زیبایی را ثبت کرد.
به گفته آقایی، کاوه کاظمی یکی دیگر از عکاسان حرفه‌ای زمان انقلاب است که در خارج از ایران دانشجو بود و با پیروزی انقلاب به ایران بازگشت و کتابی ‌نیز با عنوان «انقلابیون» دارد که عکس‌های انقلاب در این کتاب چاپ شده است.
این مدرس رشته عکاسی گفت: کاوه گلستان نیز  عکاسان انقلاب و هشت سال دفاع مقدس است که از آن دوران عکس‌های بسیار زیادی ثبت کرده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha