به گزارش روز شنبه روابط عمومی آستان قدس رضوی، دکتر محسن محور افزود: کتابخانه دیجیتال این بیمارستان در حال حاضر دارای مجموعهای با بیش از ۹ هزار عنوان کتاب الکترونیک لاتین و افزون بر ۵۴ هزار عنوان مقاله تخصصی و فوق تخصصی لاتین در تمامی حوزههای علوم پزشکی است که به صورت تحت وب آماده ارائه خدمترسانی به جامعه علمی کشور است.
وی ادامه داد: کتابخانه پزشکی بیمارستان رضوی از سال ۱۳۸۴ دایر بوده اما در راستای توسعه هوشمندسازی ارائه خدمات، به کارگیری شیوههای نوین کتابداری و اطلاعرسانی و همچنین افزایش سرعت اطلاعرسانی و دسترسی مطلوب به منابع و اطلاعات در راستای اهداف آموزشی پژوهشی بیمارستان، دیجیتالی شدن منابع کتابخانه در دستور کار قرار گرفت.
مدیر عامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی گفت: عموم متقاضیان به ویژه جامعه علمی کشور اعم از متخصصان، پژوهشگران و دانشجویان با مراجعه به وبسایت کتابخانه دیجیتال بیمارستان رضوی به نشانی library.razavihospital.ir و عضویت در این کتابخانه تخصصی، میتوانند از منابع بسیار غنی موجود در آن استفاده کنند.
محور به اهمیت ارائه این خدمت نیز اشاره کرد و افزود: حجم انبوه اطلاعات و انتشارات و به تبع آن کمبود فضای کتابخانهها و مراکز اسناد، سبب بروز انقلابی در صنعت چاپ شده تا جایی که امروزه فنآوری اطلاعات بر اطلاعرسانی احاطه دارد.
وی ادامه داد: هم اکنون ما شاهد تحولات و تغییرات اساسی در ارائه خدمات کتابخانهها، روشهای ارائه اطلاعات و کاربرد فنآوری اطلاعات در جامعه هستیم و تأکید بیشتر بر دسترسی مستقیم به اطلاعات در قالب محتوای دیجیتال است و دیجیتالی شدن کتابخانهها نیز موضوع مهمی در این حوزه است.
نظر شما