علی شاهینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این واحدهای تولیدی در حوزه های صنعتی و معدنی، لبنی، صنایع شیمیایی، پزشکی و مواد غذایی فعالیت دارند که به دلایل مختلف دچار مشکل شده اند و با تسهیلات بنیاد برکت به نقطه امن در تولید رسیده اند.
به گفته وی؛ این طرح ها موجب اشتغالزایی چهار هزار و ۱۱۵ نفر در خراسان شمالی شد.
شاهینی در توصیف فعالیت های اقتصادی بنیاد ستاد اجرایی فرمان امام (ره) افزود: محور اصلی فعالیتهای بنیاد برکت وابسته به این نهاد حمایتی از آذرماه سال ۱۳۸۶ که شروع به کار کرد، توانمندسازی کارآفرینان با هدف محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال و کار آفرینی بود.
وی ادامه داد: این کارآفرینان که با تکیه بر دانش و فن از مناطق محروم برخاستهاند و این بومیان سرمایه کافی ندارند و به دنبال شریک هستند که بنیاد برکت با این سرمایه گذاران همکاری می کند.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در خراسان شمالی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران از طریق استانداری، فرمانداری، بخشداریها، مسوولان و افراد محلی به اداره کل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) استان معرفی میشوند و به صورن مشارکتی همکاری می کنیم.
وی ادامه داد: همچنین دیگر شرکتهای تعاونی، سهامی زراعی که قادرند طرحهای اقتصادیشان را در قالب شرکتهای سهامی خاص یا حاکمیت شرکتی سامان دهند به ما معرفی میشوند و ما با آنها شراکت میکنیم.
شاهینی بیان کرد: سقف مشارکت بنیاد برکت تا ۴۹ درصد است که در مناطق سرمایهای و آوردهایی متقاضی مشارکت میکند بنابراین شریک ما همواره یک سرمایه گذار۵۱ درصدی است که توانیی مالی مدیریت واحد صنعتی را ندارد.
اکنون ۴۴ طرح نیمهتمام صنعتی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰ درصد در خراسان شمالی وجود دارد که تکمیل آن برای هزار نفر اشتغال ایجاد می کند.
استان خراسان شمالی از استان های شمالشرق کشور محسوب می شود که ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد و در ۲۴ شهر و حدود یک هزار روستا سکونت دارند.
نظر شما