«بهرام فاضلیزاد» روز پنجشنبه به ایرنا گفت: در راستای اجرایی شدن برنامه حمایت از تولید و اشتغال موضوع دستورالعمل جزء ۱ تا ۹ بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ مبلغ این وام ها در ازای هر نفر ۱۵۰میلیون تومان و بازپرداخت پنج ساله است.
وی افزود: همه اشخاص حقیقی و حقوقی بخشهای خصوصی و تعاونی دارای مجوز فعالیت از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی می توانند از تسهیلات مربوط به کسب و کارهای خُرد و خانگی استفاده کنند.
او ادامه داد: موضوع این شیوه نامه در قالب "پشتیبان و پیشران" طرحهای منطبق بر ظرفیت و اولویتهای منطقه و اشخاصی است که قصد توسعه فعالیت خود را داشته و دارای توان و برنامههای منسجم برای بازاریابی و فروش و اتصال به بنگاههای بزرگتر را داشته باشند، می توانند با توجه به شرایط لازم نسبت به دریافت وام و تکمیل مراحل اعطای وام اقدام کنند.
فاضلی زاد گفت: اولویت دریافت وام با طرح های توسعه ای است و پرداخت تسهیلات موضوع این شیوه نامه به کسانی تعلق می گیرد که طرح های سرمایه در گردش، طرحهای نیمه تمام که دارای حداقل ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی به بالا در استانهای با نرخ بیکاری کمتر از میانگین کشوری و حداقل ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی در استانهای با نرخ بیکاری بیشتر از میانگین کشوری) است می باشد.
وی از طرح های توسعه ای و طرح های ایجادی مربوط به کسب و پیشران ذیل رسته فعالیتهای فرهنگی هنری، رسانه ای و تولید محتوای دیجیتال خدمات و تولید محتوای روایی و خلاق، بازیهای رایانهای، انیمیشن، برنامه نویسی، گرافیک دیجیتال، تولید محتوای خبری، فعالیتهای انتزاعی، مدل سازی و مفهوم سازی کسب و کار رسانهای، تاسیس و مدیریت کسب و کار رسانهای، مطبوعات و نشریات کاغذی، کسب و کارهای نشر فرهنگی، امور نشر شامل تالیف، ترجمه، طراحی، تصویرگری، صفحه آرایی و نویسی، نمایه سازی، چاپ و بسته بندی شامل ویراستاری،کاغذ سازی، حروفچینی به عنوان دیگر موارد دریافت اولویت وام یاد کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه اضافه کرد: این وام برای کسب و کارهای خدمات هنری شامل ارایه خدمات هنری، طراحی لباس، طراحی پارچه، طراحی اسباب بازی، مد، لباس و اسباب بازی، دینی و آیینی، گسترش هنرهای نمایشی، گسترش امور سمعی و بصری، گسترش هنرهای تجسمی می باشد که همه این اولویت ها باید از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه مجوز فعالیت دریافت کرده باشند.
وی گفت: طرح های پشتیبان مشاغل خانگی با تایید شورای برنامه ریزی استان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال قابل بررسی و پرداخت خواهد بود.
متقاضیان میتوانند با مراجعه و تحویل طرح های توجیهی به ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ها و بارگذاری تمامی اطلاعات مربوط به مراحل پذیرش، بررسی و پرداخت تسهیلات به طرح های موضوع این شیوه نامه را در سامانه الکترونیکی مستقر در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به آدرس www.kara.mcls.gov.ir اقدام نمایند.
فاضلیزاد افزود : ضوابط پرداخت تسهیلات موضوع این شیوه نامه برای همه کارمندان دستگاههای اجرایی مشمول ماده ۷ قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان بانکها و موسسات عامل و اعضای هیأت علمی دانشگاهها اعم از دولتی و غیر دولتی مشمول دریافت تسهیلات موضوع این شیوه نامه ممنوع است و اگر متقاضی دریافت تسهیلات، قبلا تسهیلاتی از سایر منابع دریافت کرده باشد و بنا به تشخیص کمیته استانی به تعهدات خود از جمله ایجاد
فرصتهای شغلی و نظایر آن عمل کرده باشد، امکان دریافت تسهیلات از محل این شیوه نامه برای توسعه و تکمیل کسب و کار خود با ایجاد اشتغال جدید خواهد داشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: دوره بازپرداخت وام مطابق ماده ۸ دستور العمل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰، برای طرح های سرمایه درگردش حداکثر یک سال و برای متقاضیان طرحهای ایجادی، توسعه ای و تکمیلی حداکثر هفت سال شامل دوره مشارکت و تنفس جمعاً حداکثر ۲ سال و دوره بازپرداخت حداکثر پنج سال است.
به گفته وی، در ازای هر ۱۵۰ میلیون تومان یک نفر تعهد اشتغال و بیمه تعیین شده است و چنانچه مدت زمان ساخت، تنفس و بازپرداخت هریک از طرحها از زمانهای تعیین شده بیشتر باشد، نرخ سود تسهیلات در مدت زمان اضافه شده، مطابق نرخ مصوب شورای پول و اعتبار محاسبه خواهد شد.
نظر شما