محمدکاظم منزوی روز یکشنبه در ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری به مجبور شدن دامداران استان برای خرید نهادههای دامی مورد نیاز از بازار آزاد با قیمت بالا اشاره و تاکید کرد: بههمین منظور دستگاههای نظارتی باید رسیدگی به تخلفهای شرکتهای حمل نهادههای دامی را در دستور کار قرار دهند.
وی افزود: ۹٠ درصد کالاهای مصرفی در استان بهویژه کالاهای مشمول درج قیمت، از خارج استان تامین میشود که واحدهای تولیدی، درج قیمت بر روی کالا را رعایت نمیکنند.
منزوی تصریح کرد: بههمین منظور بازرسیها و بررسیهای این بخش از همین امروز آغاز و تخلفهای احتمالی به استان تولیدکننده در مبدأ و وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارش شود.
وی با اشاره به اهمیت تامین بهموقع گندم یادآور شد: برنامه حمل گندم به استان هر چه سریعتر مشخص و اعلام شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: قند و شکر مورد نیاز خانوارهای استان بهموقع وارد بازار و با کمترین قیمت ممکن در اختیار مصرفکنندگان قرار داده شود.
وی با اشاره به لزوم تامین بهموقع شکر مورد نیاز پرورشدهندگان زنبور عسل در استان گفت: تا ۱۲ اسفندماه سالجاری تمامی شکر مورد نیاز زنبورداران در اختیار آنان قرار گیرد.
منزوی به وجود مشکلات و اعتراضهایی درخصوص نظارت بر نانواییهای استان اشاره و تاکید کرد: این مهم بهصورت ویژه در دستور کار مسئولان دستگاههیای اجرایی متولی قرار گیرد و نظارت بر روند تولید نان باکیفیت مورد توجه باشد.
سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری گفت: هماکنون ۲۱ هزار تن گندم برابر ۷۳ روز موجودی استان وجود دارد که ذخیره مطلوبی است.
نعمتالله تقیپور تاکید کرد: از این میزان پنج هزار تن در کارخانهها و ۱۶ هزار تن در سیلوی شهید استکی فرخشهر ذخیرهسازی شده است.
وی با اشاره به وجود هفت هزار و ۶۸۳ تن شکر ذخیره چهارمحال و بختیاری افزود: از این میزان ۱۷۰ تن برای مصرف خانوار، ۵۱۳ تن ویژه زنبوداران، ۴۰۰ تن مختص صنف و صنعت و یکهزار و ۵۰۰ تن برای ارسال به سایر استانها در نظر گرفته شده است.
تقیپور تصریح کرد: پنج هزار تن شکر خام به چهارمحال و بختیاری اختصاص یافته است که پس از تخلیه بار در بنادر، به استان وارد میشود.
وی از ذخیره افزونبر یکهزار و ۸۰۰ تن برنج هندی، تایلندی و پاکستانی در انبارهای استان خبر داد و یادآور شد: از این میزان ۹۲۰ تن هندی، ۴۵۰ تن تایلندی و ۵۰۰ تن پاکستانی است.
تقیپور اظهار داشت: قیمت هر کیسه ۱۰ کیلوگرمی برنج هندی ۲۲۰ هزار ریال، برنج تایلندی ۱۱۰ هزار ریال و برنج پاکستانی ۲۳۰ هزار ریال تعیین شده است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما