نعمتالله تقیزاده روز چهارشنبه در نشست قرارگاه امنیت غذایی استان افزود: ظرفیت ذخیرهسازی گندم در استان ۱۴۵ هزار تن است و این ظرفیت بیش از مصرف یک سال مردم است که از این میزان ۲۷ هزار تن ملکی و ۱۱۸ هزار تن ذخیرهسازی بخش خصوصی است.
وی با اشاره به تامین کالاهای اساسی به خصوص گندم و نان به عنوان کالای اساسی و مورد نیاز خانوار گفت: هم اکنون ۱۳ کارخانه آرد در استان مجوز فعالیت دارند که از این تعداد ۹ کارخانه با ۴۰ درصد ظرفیت فعال است و یک کارخانه در دست احداث و سه کارخانه غیر فعال است.
وی گفت:سرانه مصرف گندم در استان ۱۰ کیلوگرم به ازای هر نفر و آرد ۸/۸ کیلوگرم است که نسبت به میانگین کشوری بالاتر است.
تقیزاده به تشکیل کارگروه نظارت ویژه بر نانوایی استان اشاره کرد و گفت : کارگروه جهت نظارت ویژه بر نانواییها با حضور مسوولان استانی و شهرستانی در حال تشکیل است.
به گفته وی، امسال ۱۱۵ هزار تن گندم بین کارخانجات آرد استان توزیع و بیش از ۱۰۰تن آرد بین صنوف و نانوایان توزیع شده است.
وی گفت: هماکنون کارخانههای آرد استان با ۴۰ درصد ظرفیت کار میکند و احداث کارخانه جدید آرد در استان توجیح ندارد.
تقیزاده اظهار داشت: امسال ۱۰۰ نانوایی را برای دریافت تسهیلات ۴۰۰ تا ۸۰۰ میلیون ریالی با بازپرداخت پنج ساله و نرخ سود ۱۵ درصد به بانکهای عامل معرفی شده است.
سرپرست اداره کل غله چهارمحال و بختیاری با اشاره به فعال بودن کارخانه قند استان افزود: هماکنون هشت هزار تن شکر سفید در استان ذخیرهسازی شده و آمادگی توزیع شکر در موارد خاص با نرخ مصوب وجود دارد.
وی اظهار داشت: هماکنون مجوز توزیع ۱۷۰ تن شکر صادر شده که این میزان با هماهنگی جهادکشاورزی توزیع خواهد شد.
تقیزاده افزود: اکنون یک هزار و ۸۰۰ تن برنج تایلندی و پاکستانی در انبارهای استان ذخیره سازی شده و یک هزار تن دیگر نیز در حال حمل به استان است.
به گزارش ایرنا،استان چهارمحال و بختیاری با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارای ۱۰ شهرستان است.
نظر شما