سلیمان محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با واگذاری این عرصه های طبیعی به مرتعداران کهگیلویه و بویراحمدی آنان ضمن بهره مندی از مزایای مراتع صیانت از این سرمایه های طبیعی را عهده می گیرند.
وی بیان کرد:طرح واگذاری مراتع استان به بهره برداران با هدف حفظ،احیای مراتع و مدیریت اصولی اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه امسال همچنین طرح های مرتعداری در گستره ۱۱هزار و ۸۶ هکتار از مراتع استان تدوین شده افزود:طرح مرتعداری یک سند و مجوز موقت برای چرای دام است که جایگاه آن بالاتر از پروانه چراست به همین دلیل هرگونه اجرا و بهرهبرداری از مراتع باید طبق این طرح انجام شود.
محمدی تاکید کرد:براساس برنامه ریزی انجام شده برای بهبود و ارتقای معیشت اقتصادی بهرهبرداران افزون بر تولید علوفه فعالیت هایی چون زنبورداری، آبزی پروری، پرواربندی، زراعت گیاهان دارویی ،کشت علوفه کاری در این عرصه های طبیعی قابل اجراست.
وی اضافه کرد: مشارکت بهرهبرداران راهکاری اصولی برای مدیریت مراتع است که این مهم یکی از اولویتهای سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری استان است.
محمدی اظهار داشت:مجریان طرح های مرتعداری و بهرهبرداران عرصههای منابع طبیعی موثرترین نقش را در حفاظت از مراتع به عهده دارند به همین دلیل احاله مدیریت طرح های مرتعداری این استان در دستور کار قرار گرفته است.
کهگیلویه و بویراحمد ۵۵۲ هزار هکتار مرتع و۸۸۰ هزار هکتار جنگل دارد.
نظر شما