سیدحمید موسوینیا روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از سویی اکنون سبک زندگی مردم تغییر کرده است و شهروندان مانند قدیم تمایل ندارند با غروب آفتاب راهی منازل خود شوند.
وی گفت: مسوولان باید ضمن حمایت از بخش خصوصی، زمینه کسب و کار ناشی از شبگردی شهروندان و درآمدهای حاصل از آن را، که باعث رونق چرخ اقتصاد این شهر میشود، فراهم آورند.
موسوینیا افزود: از مجموع ۲۷ واحد عرضه غذای آماده، ۲۵ باب رستوران، ۲۳ واحد کبابی، ۱۶ واحد تالار پذیرایی و ۲ واحد حلیم پزی، تنها یک مجتمع تفریحی گردشگری در تربتحیدریه وجود دارد که به شیوه گردشگری نوین، به صورت شبانه و از ساعت ۱۸ تا هشت صبح روز بعد فعالیت دارد.
رییس اتحادیه تالار، رستوران و کبابیهای تربتحیدریه گفت: البته از آنجا که این مجموعه به درستی معرفی نشده و مسیر فرعی منتهی به آن نیز آسفالت نشده، کمتر کسی از وجود آن آگاه است.
موسوینیا در ادامه به زیانهای اقتصادی ناشی از کرونا به صنوف فعال در این بخش اشاره و اظهار کرد: هر تالاری که به واسطه کرونا تعطیل شود، در ماه ۶۰۰ میلیون ریال خسارت به آن وارد میشود.
وی در خصوص جبران خسارات کرونا به فعالان این صنف افزود: تنها در همان آغاز تعطیلیهای ناشی از کرونا و فقط به سه واحد تالار پذیرایی تربت حیدریه، تسهیلات چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی دولتی تعلق گرفت.
وی گفت: تعطیلی تالارها تا اواخر بهمن ماه، موجب بیکاری ۱۵ نفر در هر تالار شده و بدتر آنکه مردم مجالس عروسی خود را در باغهای فاقد مجوز برگزار میکنند و این در حالی است که مراکز دارای مجوز و قانونمند، باید همچنان زیان ببینند.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربتحیدریه نیز به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به اینکه تربتحیدریه در مسیر مشهد قرار دارد و هر سال ۱۰ میلیون زایر از این خطه عبور میکنند، چه بسا پیش می آید که گردشگرانی نیمه شب وارد این خطه شده و نیاز به رستوران داشته باشند.
علی محمدی افزود: از سوی دیگر ممکن است که برای این گردشگران یا زایران فرصت اقامت طولانی در تربتحیدریه فراهم نباشد و تمایل داشته باشند در مدت زمان اقامت خود، ضمن بازدید از اماکن تاریخی، سوغات و هدایایی را نیز خریداری کنند.
وی با اشاره به وظیفه اداره متبوع خود در خصوص فراهم کردن زمینه فعالیت مراکزی شبانهروزی برای خدماتدهی به گردشگران، گفت: اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از فعالان بخش خصوصی برای توسعه کسب و کارهای شبانه در این شهرستان حمایت میکند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
تربت حیدریه- ایرنا- رییس اتحادیه تالار، رستوران و کبابیهای تربت حیدریه گفت: این شهرستان با توجه به قرار گرفتن در مسیر استانهای جنوبی کشور به مشهدالرضا و عبور سالانه بیش از ۱۰ میلیون زائر و مسافر، به مراکز تفریحی و گردشگری شبانهروزی نیاز دارد.
اخبار مرتبط
-
30 اخطار به حليم پزان غيرمجاز تربت حيدريه
تربت حيدريه- ايرنا- رئيس اداره سلامت محيط و حرفه اي دانشگاه علوم پزشكي تربت حيدريه گفت: از…
-
فرماندار تربت حيدريه: مشكل گردشگري عدم توجه مسئولين است
تربت حيدريه - ايرنا- فرماندار تربت حيدريه گفت: يكي از عمده ترين مشكلات صنعت گردشگري عدم توجه…
-
جمع آوري 600 جام قليان در تربت حيدريه
تربت حيدريه- ايرنا- رئيس اداره سلامت محيط و حرفه اي دانشگاه علوم پزشكي تربت حيدريه گفت: 600…
-
مجتمع فرهنگی تربتحیدریه ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
تربتحیدریه- ایرنا- رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تربتحیدریه با بیان این که مجتمع فرهنگی…
نظر شما