پایگاه اطلاعرسانی استانداری فارس، چهارشنبه در مطلب ارسالی از قول محمدهادی ایمانیه افزود: نبود برنامهای منسجم و کارآمد و یا تدوین برنامههایی که قابلیت عملیاتی شدن نداشتهاند از مهمترین مشکلات حوزه آب در استان فارس است.
استاندار فارس که در جلسه شورای راهبردی منابع آب استان سخن میگفت، ادامه داد: با تدابیری که اندیشیده شده دستگاه های اجرایی مربوطه همکاری لازم را با شورای راهبردی منابع آب و قرارگاه آب استان داشته باشند و همه کمک کنند برنامه جامع استان با برشهای یکساله نوشته شود.
وی افزود: برش یک ساله ۱۴۰۱ باید تا اردیبهشت ماه آماده باشد.
ایمانیه مدیریت قوی در حوزه آب را از دیگر موارد اثر گذار در رفع مشکلات آب استان دانست و عنوان کرد: امید است با تغییرات مدیریتی جدید شاهد تحول در این حوزه و اجرایی شدن مصوبات شورای راهبردی و قرارگاه آب باشیم.
استاندار فارس عدالت محوری و حفظ محیط زیست را خط قرمز مدیریت ارشد استان در همه فعالیت ها دانست و خاطرنشان کرد: حاضر نیستیم به هیچ قیمتی میراثی نامطلوب برای آیندگان برجای بگذاریم.
وی با تاکید بر اینکه اولویت تامین آب با آب آشامیدنی است، اظهار کرد: همه مسئولان مربوطه باید بر اساس برنامهریزی دقیق تلاش کنند از تعداد نقاط روستایی و شهری دارای تنش آبی استان در تابستان پیش رو بکاهند.
استاندار فارس درباره تامین آب حوزه کشاورزی عنوان کرد: اصلاح الگوی کشت، اصلاح کانالهای انتقال آب و بهره گیری از توان بخش خصوصی در رفع مشکلات این حوزه موثر خواهد بود.
نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه کمبود منابع آب نباید به پاشنه آشیل و مانع توسعه صنعت استان تبدیل شود، گفت: تا پایان چهار سال باید کل منابع مورد نیاز آب برای صنعت از پروژه انتقال آب خلیج فارس و پساب فاضلاب تامین شود.
وی از مدیران اجرایی خواست تنها به بودجههای دولتی برای رفع مشکلات آب اتکا نکنند و به دنبال رفع مشکلات از راه های دیگری همچون مشارکت بخش خصوصی استفاده کنند.
فارس منابع آبی خود را از دست داده؛ این همه مانع بر سر راه بخش خصوصی چرا؟
نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: فارس استانی است که به دلیل مدیریت های ضعیف، منابع آبی خود را از دست داده و مدیران ناکارآمد مشکلات جدی در این راستا ایجاد کرده اند.
بنا به گزارش دریافتی از دفتر نماینده شیراز و زرقان، ابراهیم عزیزی با بیان اینکه دولت با توجه به منابع مالی محدود قادر نیست تنش آبی استان را حل کند، افزود: چاره کار استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است، البته اگر برای آن مانع ایجاد نکنیم.
رییس فراکسیون جنوب کشور مجلس ادامه داد: وقتی بخش خصوصی نیز وارد عرصه می شود نباید دست و پای او را ببندیم و به شکلهای مختلف برایش مانع ایجاد کنیم.
نایبرئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: نیاز آبی شهرستان شیراز در آینده ۲۵۰میلیون متر مکعب است و این در حالی است ما با خط اول و دوم از سد درود زن تنها ۶۰میلیون لیتر مکعب آب می توانیم به این شهرستان بیاوریم.
عزیزی با بیان اینکه باید روی انتقال آب از خلیج فارس متمرکز شویم، خاطرنشان کرد: این کار با کمک بخش خصوصی در حال انجام است و باید همه کمک کنند تا بتوانیم خط دوم را نیز به کمک اصفهانی ها اجرا کنیم.
نماینده شیراز و زرقان در مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لایحه بودجه ۱۴۰۱ نیز گفت: از همان ابتدا بنده معتقد بودم که باید همه تمرکز خود را بر روی اعداد و ارقام بودجه متمرکز کنیم که به نظر می رسد توجهی به این امر نشد.
او با بیان اینکه بودجه استان فارس در سال ۱۴۰۱، حدود ۹هزار میلیارد تومان است، افزود: با توجه به اینکه در فصل بودجه هستیم، ضروری ترین کار، توجه به ارقام و جداول بودجه است تا بیشترین استفاده را از این ظرفیت ببریم.
نظر شما