به گزارش ایرنا، «فضلالله رنجبر» روز شنبه در جلسه انعقاد تفاهم نامه همکاری فرمانداری کرمانشاه با دانشگاه رازی افزود: "توانا بود، هر دانا بود" و این توانایی و دانایی در دانشگاه ها است و ما در استان دانشگاه با سابقه رازی را داریم که توانایی علمی بالای برای حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کرمانشه را دارد که از این پتانسیل باید خوب استفاده کنیم.
او در ادامه از عضویت دانشگاه رازی کرمانشاه در شورای اداری استان استقبال کرد و گفت: در این جلسات دانشگاه رازی و دستگاه های اجرایی می توانند پل ارتباطی خوبی برای حل مشکلات پروژه ها و طرح های استان برقرار کنند؛ هم مدیران با توانایی دانشگاه آشنا می شوند و هم دانشگاه ظرفیت و قابلیت های خود را برای حل مسائل استان می تواند عرضه کند.
رنجبر بیان داشت: حتی دهیاران و بخشداری های ما نیز که امروز اکثرا دانش آموخته های دانشگاهی هستند باید از توان پژوهشی، تخصصی و مشاوره ای دانشگاه ها برای اجرای پروژه ها و همچنین حل مسائل و مشکلات استفاده کنند، اگر در برخی از پروژه ها از مشاوران دانشگاهی بهره می بردیم امروز در برخی پروژه ها دچار مشکل نمی شدیم.
دانشگاه رازی با تمام توان و ظرفیت در خدمت توسعه استان است
رییس دانشگاه رازی کرمانشاه نیز در این جلسه با اشاره به سابقه علمی بالا و همچنین وجود ده ها استاد عالی رتبه دانشگاهی این دانشگاه در رشته های مختلف علمی گفت: دانشگاه رازی با تمام توان و ظرفیت و پتانسیل علمی در رشته های مختلف برای خدمت به توسعه، پیشرفت و حل مشکلات و مسائل کاملا آماده است.
«محمدنبی احمدی» افزود: باید ارتباط عمیقی بین دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی و اداری به وجود بیایید و مدیران استان در زمینه های تخصصی از توان پژوهشی، تخصصی، تحقیقاتی و مشاوره ای و ارزیابی دانشگاه رازی استفاده کنند.
او گفت: دانشگاه رازی کرمانشاه در همه زمینه ها توان علمی خوبی برای رسیدگی علمی، پژوهشی، تحقیقاتی، مشاوره ای و ارزیابی پروژه ها و طرح ها دارد و همچنین در زمینه تکنولوژی های نو، راه اندازی استارتآپ ها و خانه های خلاق نیز از پتانسیل و ظرفیت بالایی برخوردار است که دستگاه های اجرایی می توانند از این پتانسیل ها استفاده کنند.
احمدی همچنین با اشاره به برخی از مسائل اجتماعی جامعه گفت: دانشگاه رازی در دانشکده علوم اجتماعی مرکز مشاوره ای قدرتمند در راستای رسیدگی به مسائل اجتماعی و فرهنگی استان دارد که مسئولان برای رسیدگی به مباحث اجتماعی از توان علمی این مرکز استفاده کنند.
وی در پایان گفت: دانشگاه رازی کرمانشاه مرکزیت علمی غرب کشور، دانشگاه مادر و معین استان است، که امیداوریم مدیران از ظرفیت ها و پتانسیل این دانشگاه در راستای حل مشکلات و مسائل استفاده کنند.
در پایان این جلسه تفاهم نامه همکاری بیشتر بین دانشگاه رازی و فرمانداری کرمانشاه منعقد شد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲ - ۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشتههای فیزیک، شیمی، زیستشناسی و ریاضی شد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.
با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکدهها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.
دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما