دانشگاه‌های رازی کرمانشاه و آتاتورک ترکیه تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

کرمانشاه- ایرنا- مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: در چهارچوب گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی با دانشگاه­‌های خارجی، تفاهم‌نامه دوجانبه­‌ دانشگاه رازی با دانشگاه آتاتورک ترکیه به امضا رسید.

دکتر «شهاب مرادخانی» روز شنبه در این ارتباط به ایرنا توضیح داد: تمرکز بر روی فعالیت­‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری مشترک ۲ دانشگاه از جمله تبادل استاد و دانشجو، برگزاری سمینار و همایش بین‌المللی، فرصت مطالعاتی و استفاده از امکانات آزمایشگاهی طرفین از جمله مفاد این تفاهم‌نامه دوجانبه است.

در سال ۹۵ نیز بین روسای وقت دانشگاه های رازی کرمانشاه و ازمیر ترکیه تفاهم نامه همکاری به منظور تبادل دانشجو و استاد و فراهم کردن زمینه های همکاری برای انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی به امضا رسیده بود.

دانشگاه رازی کرمانشاه همچنین به منظور تبادل علمی و همکاری‌های تحقیقاتی تفاهم نامه‌هایی را با روسای دانشگاه‌های گرمیان، القاسم و بابل عراق به امضا رسانده است.

به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا»  آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ریاضی شد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه، با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.

با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکده‌ها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.

دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و  دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha