۳۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۵۷
کد خبرنگار: 780
کد خبر: 84655188
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

روایتی از یک خبر | صهیونیستها کابوس 40 دقیقه ای پهپاد حسان را جدی بگیرند

تهران – ایرنا -  پرواز ۴۰ دقیقه ای پهپاد حزب الله بر فراز سرزمین های اشغالی در عین حالی که نشان از قدرت پهپادی و نظامی این جنبش دارد، نشان دهنده پوچ بودن قدرت ادعایی صهیونیست های اشغالگر دارد، اما داستان چه بود که این همه بر سران صهیونیست ها گران آمد؟

حزب الله لبنان در سال های اخیر به ویژه پس از جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ و جنگ ۲۰۰۰ که به شکست مفتضحانه ارتش رژیم صهیونیستی منجر شد، به کابوسی برای صهیونیست های اشغالگر تبدیل شده است، کابوسی که لحظه ای سران تل آویو و دیگر اشغالگران را رها نمی کند.

رسانه‌های عبری‌زبان، بعدازظهر پنجشنبه گذشته خبر دادند که آژیرهای خطر در «جلیل علیا» (شمال فلسطین اشغالی) و جولان (اشغالی) دو بار به صدا درآمدند. لحظاتی پس از انتشار این خبر، رسانه‌ها صهیونیستی دوباره خبر دادند که پرنده‌های نظامی رژیم صهیونیستی به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه پنجشنبه رسما گزارش‌ منابع خبری این رژیم را تأیید و اعلام کرد که یک پهپاد وارد حریم اسراییل (فلسطین اشغالی) شده و همزمان گنبد آهنین نیز فعال شده است. ساعاتی بعد، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه دوم خود رسما به شکستش اذعان و اعلام کرد که به‌رغم استفاده از تمام ابزارهای رهگیری (اشاره به جنگنده، بالگرد و گنبد آهنین) نتوانست پهپاد نفوذی (به سرزمین های اشغالی) را رهگیری کند و این پرنده بدون‌سرنشین به‌سلامت به آشیانه خود در لبنان بازگشت.

هرچند ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده که به سمت این پهپاد موشک شلیک شده است و جنگنده‌ها و بالگردها و پهپادهای این رژیم به حالت آماده باش درآمدند، اما معلوم شد که پهپاد حزب الله پس از انجام موفق عملیات خود سالم به پایگاه خود بازگشته است.

پس از ناکامی ارتش رژیم صهیونیستی در رهگیری پهپاد نفوذی به خاک فلسطین اشغالی، جنبش حزب‌الله لبنان دیروز (جمعه) بیانیه‌ای در این ارتباط صادر کرد.

حزب‌الله در این خصوص اعلام کرد که «مقاومت اسلامی عصر پنجشنبه پهپاد "حسان" را به داخل خاک فلسطین اشغالی فرستاد و این پهپاد در منطقه هدف به مدت ۴۰ دقیقه در قالب مأ‌موریت جمع‌آوری اطلاعات گشت‌زنی کرد».

در ادامه این بیانیه آمده است: «مأموریت شناسایی در طول ۷۰ کیلومتر از شمال فلسطین اشغالی امتداد یافت و به‌رغم تمام تلاش‌های پی‌درپی و متعدد دشمن صهیونیستی برای سرنگونی، پهپاد "حسان" به‌سلامت از اراضی اشغالی بازگشت».

ناکامی در رهگیری پهپاد حزب الله فشار روانی زیادی بر صهیونیست ها وارد کرد و به دنبال این اقدام، جنگنده – بمب افکن های رژیم صهیونیستی با تجاوز به خاک لبنان اقدام به شکستن دیوار صوتی در بیروت (پایتخت) کردند.

شبکه الجزیره در این باره به نقل از یک منبع امنیتی لبنانی خبر داد که دو جنگنده رژیم صهیونیستی از سوی دریا وارد بیروت شده و دقایقی به انجام مانور بر فراز بیروت پرداخته و پس از شکستن دیوار صوتی از آنجا خارج شدند.

پیشینه

مقامات رژیم صهیونیستی که تا چند سال پیش رویایی ایده «نیل تا فرات» را در سر می پروراندند، امروزه با چالش بزرگی به نام مقاومت در داخل سرزمین های اشغال و همچنین هژمونی (قدرت برتر) «حزب الله» در شمال فلسطین اشغالی روبه رو هستند، قدرتی که صهیونیست ها را در سرزمین های اشغالی محصور کرده است.

پیروزی های چند سال گذشته جنبش حزب الله لبنان در جبهه های مختلف به ویژه علیه رژیم صهیونیستی و تقویت قدرت نظامی، موشکی و پهپادی این جنبش، در کنار تقویت قدرت موشکی مقاومت فلسطین، به کابوسی برای سران این رژیم تبدیل شده است.

نگرانی صهیونیستها در یکسال گذشته بیشتر هم شده است، چرا که در این مدت دو قضیه ثابت کرد که گنبد باصطلاح «آهنین» این رژیم ناکارآمد است و توان مقابله با پهپادها و موشک های نقطه زن حزب الله و مقاومت فلسطین را ندارد. 

یکی از مسایلی که موجب افزایش نگرانی صهیونیست ها شده، برخورد حدود ۹۰ درصد از راکت ها و موشک های مقاومت فلسطین در جنگ ۱۲ روزه به مراکز نظامی و اقتصادی صهیونیستها در سرزمین های اشغالی بود که در ۳۱ اردیبهشت سال جاری (۱۴۰۰) پایان یافت.

حزب الله از زمان تاسیس در سال ۱۹۸۲ و در طول اشغال لبنان از سوی ارتش رژیم صهیونیستی، توانست ضربات بیشمار و کاری به نظامیان اشغالگر وارد کند که در سال ۲۰۰۰ ثمره این جهاد و مقاومت پیروزی بر ارتش صهیونیستی و خروج خفت بار آن از جنوب لبنان بود که در تاریخ جنگ های کشورهای عربی با صهیونیست ها بی نظیر و نقطه عطف بود.

دومین شکست ارتش رژیم صهیونیستی از حزب الله به جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶ باز می گردد که این جنگ به کابوسی برای صهیونیست ها تبدیل شد؛ کابوسی که تا به امروز نیز ادامه دارد و روز به روز به آن افزوده می شود.   

با آغاز بحران سوریه در اسفند ماه سال ۱۳۸۹ که با هماهنگی جبهه آمریکایی- عربی – صهیونیستی و با ورود تروریست های تکفیری مورد حمایت این جبهه پس از چندی به جنگی بین المللی تبدیل شد و در مقابل با ورود حزب الله و دیگر گروه های جبهه مقاومت اسلامی به نبرد دفاعی سوریه، فصل دیگری از درخشش رزمندگان حزب الله و دیگر گروه های مقاومت اسلامی در سوریه آغاز گردید که موجب شکست گروه تروریستی «داعش» به عنوان یکی از خشن ترین و قوی ترین گروه های تروریستی جهان در آذرماه سال ۱۳۹۶ ختم شد، هرچند هنوز برخی دیگر از گروه های تروریستی در شمال سوریه حضور دارند، ولی به نظر کارشناسان مسایل نظامی، تهدید مهمی به شمار نمی روند.

اهمیت موضوع

مقامات صهیونیست فکر می کردند که با ورود حزب الله به جنگ سوریه و تلفات بخشی از نیروها، این جنبش ضعیف می شود، ولی قضیه برعکس شد و خون شهدای حزب الله موجب پربارتر و قوی تر شدن حزب الله گردید و تجربه ای جدید و ارزنده به کوله بار جنبش اضافه شد.

 در دو دهه گذشته به ویژه پس از جنگ ۳۳ روزه حزب الله توانسته به غیر از نیروهای رزمی خود که به بیش از ۱۰۰ هزار رزمنده رسیده، در زمینه موشک های نقطه زن و پهپادی به موفقیت های چشمگیری دست پیدا کند که این امر موجب پریشان حالی مقامات رژیم صهیونیستی شده است، به حدی که محافل امنیتی و نظامی این رژیم نگرانی شدید خود را از پیشرفت حزب‌الله در زمینه موشکی و پهپادی را ابراز کرده اند.

در روزها و ماه های اخیر، محافل ارشد امنیتی در تل آویو نگرانی شدید خود را از تحول بزرگی که به دنبال پیشرفت قابل توجه حزب الله لبنان در زمینه پهپادها، در معادله بازدارندگی این جنبش با رژیم اشغالگر صهیونیستی به وجود آمده، ابراز و تاکید کردند که پهپادهای حزب الله از مهمترین سلاح‌ها در جنگ آینده خواهند بود و ممکن است که اوضاع را میان این جنبش و اسرائیل شعله ور کند.

در همین راستا «عاموس هرئیل» کارشناس امور نظامی رژیم صهیونیستی چندی پیش  در روزنامه عبری «هآرتص» به نقل از مقامات ارشد امنیتی و نظامی تل‌آویو گزارش داد که پهپادهای حزب‌الله در وهله نخست برای جمع‌آوری داده‌های اطلاعاتی و همچنین انجام عملیات نظامی که نیاز به دقت بالا دارد و در درگیری‌های روزانه میان حزب الله و ارتش اسرائیل در جنگ آینده انجام خواهد شد، استفاده می‌شود.

این کارشناس صهیونیست تصریح کرد که حزب‌الله لبنان از پهپادها برای انجام مأموریت‌های جمع آوری اطلاعات تاکتیکی به منظور آماده سازی شرایط انجام عملیات نظامی در عمق جبهه اسرائیل استفاده می‌کند.

از طرف دیگر نهادهای امنیتی ارشد رژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه هآرتص توضیح دادند که حزب الله از طریق این پهپادها همزمان بر فعالیت ارتش اسرائیل در مرز با لبنان، نظارت می‌کند و این پهپادها از مهم‌ترین سلاح‌هایی خواهند بود که در جنگ بعدی میان حزب الله و اسرائیل مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

مرکز تحقیقات صهیونیستی «آلما» نیز اخیراً در گزارش خود اعلام کرد که حزب‌الله حدود ۲۰۰۰ پهپاد در اختیار دارد و از دهه ۹۰ از این فناوری استفاده می‌کند.

همچنین محافل و کارشناسان رژیم صهیونیستی اخیراً نگرانی عمیق خود را از تصاویری که حزب الله از یک پهپاد به نمایش گذاشته، ابراز کردند. شبکه «کان» رژیم صهیونیستی در این زمینه گزارش داد، تصاویر نشان داده شده از پهپاد حزب‌الله این فرضیه را تقویت می‌کند که در مرحله بعدی با حزب الله به گونه‌ای کاملا متفاوت از آنچه که در سال ۲۰۰۶ دیدیم، روبرو خواهیم شد.

در ادامه گزارش این شبکه صهیونیستی آمده است، در واقع حزب الله اکنون دیگر یک سازمان نیست، بلکه یک ارتش به تمام معناست و ارتش اسرائیل نیز به خوبی از این واقعیت آگاه است.

آنچه در این گزارش از زبان یک رسانه اشغالگران به عنوان هراس صهیونیست‌ها در صورت درگیری با حزب الله بیان شده است، همان اهدافی می باشد که سپتامبر ۲۰۱۷ و آگوست ۲۰۲۰ از زبان «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان بیان شده است، اما این بار صهیونیستها همه هراس خود را روی دو نکته متمرکز کرده‌اند و آن هم موشک‌های نقطه زن و پهپادهای حزب الله است. معاریو در گزارش خود اعلام کرده که حزب الله کنونی با حزب الله ۲۰۰۶ این تفاوت را دارد که در حال حاضر موشک‌های نقطه زن را به تعداد قابل توجهی که می‌تواند اسراییل (رژیم صهیونیستی) را به خطر اندازد، در اختیار دارد.

چندی قبل منابع وابسته به رژیم صهیونیستی به هراس و وحشت تل آویو از حزب الله اذعان و اعلام کردند که بر اساس برآوردهای موسسات امنیتی اسرائیل، اگر حماس بیش از ۷۰۰ موشک در دو روز جنگ اخیر شلیک کرد، حزب الله سه برابر آن را شلیک خواهد کرد. یعنی جبهه داخلی به ویژه در شمال باید آماده حملات حزب الله و بیش از ۲۱۰۰ موشک و راکت ظرف دو روز باشد، علاوه بر آن که حزب الله در جریان جنگ با سلاح های نقطه زن و پهپادهای انتحاری  مواضع راهبردی در اسرائیل را هدف قرار خواهد داد و دوره آتی بسیار پرتنش خواهد بود.

ارزیابی

نکته ای که این روزها موجب تشتت صهیونیستها شده به غیر از آمار رزمندگان این جنبش(که یکصد هزار نفر اعلام شده)، شمار موشک های حزب الله و پهپادهای این جنبش می باشد که تعداد آن چند برابر رزمندگان این جنبش اعلام شده است، موشک هایی که بسیاری از آنها نقطه زن بوده و در صورت خطای صهیونیستها، مراکز راهبردی رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی با خاک یکسان خواهد شد و این رژیم را به سمت زوال ابدی سوق خواهد داد.

دست آخر اینکه، درصورتی که به این مانور اخیر حزب الله به شکل منطقی نگاه کنیم، آن را حاوی پیام هایی خواهیم یافت که به صهیونیست ها گوشزد می کند، این کابوس را جدی بگیرند و دست و پای خود را در منطقه جمع کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha