محمدمهدی سلمانزاده بامداد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: متقاضیان بخش دامپروری ، کشاورزی، صنایع دستی، خدمات فنی از جمله افرادی بودند که از این تسهیلات بهره مند شدند و در این میان بخش دامپروری با ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال بیشترین سهم را بهخود اختصاص داد.
وی افزود : حمایت انجام شده با تکیه بر زمینه های بنگاه محوری، تسهیلات محوری و اجتماع محوری اجرا شده و این میزان کارآفرینی محقق گردید.
سلمانزاده از اجرای طرح جهش تولید در محصولات زراعی گلستان خبر داد و گفت : این برنامه اجرایی در ۹ شهرستان آق قلا، گمیشان، بندرترکمن، علی آبادکتول، گنبدکاووس، گالیکش، مینودشت، کلاله و مراوه تپه برای کشت محصولاتی نظیر گندم، جو، کلزا، علوفه، کاملیا و گیاهان دارویی اجرا شد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گلستان افزود که طرح جهش تولید در سال ۱۳۹۹ با کشت محصول کلزا در ۲۰ هزار هکتار شروع شد و مساحت زمین های تحت پوشش در سال ۱۴۰۰ به ۷۰ هزار هکتار رسید.
وی گفت : محصولات زراعی ۶ هزار و ۵۳۷ بهره برداری در ۷۲۷ روستا تحت حمایت های بیمه قرار گرفته است.
سلمان زاده ادامه داد: ستاد اجرایی حضرت امام ۳۵ درصد حق السهم بیمه در ۳۶ هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی این طرح را پرداخت می کند و فقط ۶۵ درصد را کشاورزان متقبل می شوند .
سلمان زاده افزود : بهبود معیشت کشاورزان ، افزایش عملکرد محصول در هکتار ، اصلاح الگوی کشت و توسعه زراعت در مناطف کم آب و دیمزار از جمله چشماندازهای ترسیم شده برای طرح جهش تولید است.
نظر شما