محیط کشت فریز و ذوب جنین انسانی در یزد بومی‌سازی شد

یزد- ایرنا- پژوهشگران یک شرکت دانش بنیان در استان یزد موفق به تهیه و ثبت اختراع محیط کشت فریز و ذوب جنین انسانی شدند.

علی نبی روز دوشنبه مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان استان یزد در گفت و گو با خبرنگاران یزد به اهمیت موضوع اشاره کرد و گفت: بنا بر نتایج حاصله، این محیط قابلیت رقابت با محیط کشت نمونه خارجی را دارد و نتیجه تلاش و تحقیقات چندساله این محققان در بومی‌سازی این محیط آزمایشگاهی حیاتی بوده است.

وی افزود: محیط ذوب و فریز جنین‌های انسانی در آزمایشگاه، در کمک به باروری کاربرد دارد و این محققان موفق به ساخت آن با کیفیت قابل قبول و ثبت اختراع ملی شدند.

نبی اظهار کرد: با ساخت و به کارگیری این محصول در آزمایشگاه‌های کمک باروری کشور، علاوه بر کاهش قابل توجه هزینه‌های فرآیند کمک به باروری، محیط فریز و ذوب با تاییدیه کیفیت در اختیار مراکز ناباروری کشور قرار خواهد گرفت.

این مسئول خاطرنشان کرد: هم‌اکنون محققان در تلاشند تا با راه‌اندازی خط تولید این محصول علاوه بر تامین نیاز داخل در صورت حمایت، زمینه صادرات این محصول را نیز  فراهم کنند و با تولید این محصول علاوه بر ایجاد اشتغال، زمینه رشد و شکوفایی شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم می‌شود.

نبی تصریح کرد: در صورت برخورداری از حمایت‌های لازم، محققان جوان، این شرکت و پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد این پتانسیل را دارند تا با به کارگیری دانش و تجربه خود سایر محصولات مرتبط وارداتی حوزه ناباروری و مورد نیاز کشور را نیز تهیه و بومی‌سازی کنند.

پژوهشکده طب تولید مثل یزد با به‌کارگیری روش‌های نوین ناباروری و اجرای بروزترین پژوهش‌ها یکی از قطب‌های جهان در تولید علوم درمان ناباروری شناخته شده است.

هم‌اکنون ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در استان یزد فعالیت دارد که از این لحاظ در میان ۳۱ استان در جایگاه چهارم قرار دارد.

یزد اولین استان کشور پس از تهران است که راه‌اندازی کارخانه نوآوری و پهنه علم و فناوری را شروع کرد و در بسیاری از شاخص‌ها جایگاه برتر کشوری را کسب کرد.

استان یزد با سه هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی چهارمین استان صنعتی کشور محسوب می‌شود که  ۸۷ درصد از جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری آن در ۲۴ شهر و بقیه در مناطق روستایی زندگی می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha